Moraš preizkusiti nov in inovativen lak za nohte essence the gel

Preprost kot lak za nohte, osupljiv kot gel! Z novimi laki za nohte the gel, essence predstavlja nov in inovativen način barvanja nohtov.

Moraš preizkusiti nov in inovativen lak za nohte essence the gel (foto: essence) essence
8. 5. 2015 | Promocijsko sporočilo

Revolucija pri nohtih!

V kombinaciji s podlakom in nadlakom ponujajo ti laki za nohte še več prednosti:

  • 60% boljša obstojnost in maksimalna zaščita pred krušenjem
  • izjemno dolgo obstojen gel-shine zaključek
  • natančen nanos s priljubljenim čopičem
  • deluje brez uporabe LED ali UV lučke
  • enostavno odstranjevanje z navadnim odstranjevalcem laka za nohte

Popolni nohti

Zahvaljujoč novi barvni tehnologiji z zelo drobnimi pigmenti nova generacija essence lakov za nohte ponuja še bolj intenzivno, dolgo obstojno barvo, združeno z odličnim prekrivanjem. Posebna formula lakov za nohte the gel nohtom nudi tudi visoko sijoč gel-zaključek.

Priljubljen in patentiran "quick & easy" čopič z dvema najlonskima čopičema drug ob drugem in poznan kul essence dizajn sta še vedno prepoznavna znaka linije. V kombinaciji s sistemom podlaka in nadlaka, je odličen rezultat zlahka doseči: obstojnost laka za nohte je podaljšana, sijaj je intenziviran in barva laka je zaščitena.

Kako deluje

Najprej nanesi gel podlak in počakaj, da se popolnoma posuši. Nato nanesi gel lak za nohte v barvi po svoji želji in naj se tudi ta dobro posuši. Za popoln zaključek sedaj potrebuješ samo še plast gel lak nadlaka – končano! Vse skupaj zlahka odstraniš z navadnim odstranjevalcem laka za nohte.

Barvna odvisnost

essence the gel

Če si želiš barve kot so roza, rdeča, črna, modra ali pa pastelne odtenke in sladkorčkaste barve, so s 46 barvami, med katerimi lahko izbiraš, možnosti neomejene. Poleg gel-sijaj zaključka so na voljo tudi kul in trendi efekti: mat, saten, žele in oljni.

Več o essence the gel lakih za nohte najdeš na spletni strani essence.eu, spremljaj pa jih tudi na Facebook strani Essence Slovenija.