Kje leži skrivnost večno lepe Monice? Bellucijeva pravi ...

Res bi lahko rekli, da ima ena najbolj seksapilnih žensk na svetu, italijanska igralka Monica Bellucci, veliko skrivnost. Kljub svojim 51 letom deluje izjemno mladostno in se lahko kosa z marsikatero mnogo mlajšo tekmico. Pri Monici se zdi, da se je čas dobesedno ustavil.

Kje leži skrivnost večno lepe Monice? Bellucijeva pravi ... (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2016

Mogoče tudi zato, ker ni nikoli podlegla trendu plastičnih operacij. Prepričana je, da je genetika eden izmed glavnih razlogov, da je ženska videti mlajše, kot je v resnici.

Monica se tudi nikoli ni pretirano ličila. Čez dan najraje uporabi blago kremo za obraz, malce maskare in šminko, ki pa nikoli ne sme biti preveč napadalna.

"Gube so lepše od plastike," Monica vedno rada ponovi, ko jo kdo vpraša, ali se boji staranja.

Monica je postala manekenka že pri 13 letih. No, takrat je sicer pozirala za lokalnega fotografa, ki je takoj opazil, da deklica v sebi skriva nekaj več.

A sama ni razmišljala o tem, da bi postala manekenka, pravzaprav sploh ni razmišljala o slavi. Vedno si je želela postati odvetnica, a očitno je, da ji to ni bilo usojeno.

Ker si je morala študij plačevati sama, se je začela ukvarjati z manekenstvom.

Ko je imela 24 let, se je preselila v Milano, kjer je podpisala pogodbo z znano modno agencijo Elite Model. Že čez leto dni je hodila po modni brvi za hišo Dolce Gabbana, pojavila pa se je tudi v francoski izdaji revije Elle.

monica

Njena igralska kariera se je začela leta 1991, ko je zaigrala v filmu La Riffa. Čez pet let je bila nominirana za cezarja za najboljšo stransko vlogo v filmu Apartma. In Hollywood ji je odprl vrata. Spomnimo se samo trilogije Matriks.

Občudujemo jo lahko tudi v novem Jamesu Bondu. A igralka ni samo lepa – poleg francoščine tekoče govori še italijansko in angleško.

monica

Da pa je ne bomo le hvalili, lahko razkrijemo celo eno pomanjkljivost, ki pa to pravzaprav sploh ni. Za žensko ima namreč kar velika stopala, in sicer številko 42.

Igralka je bila doslej poročena dvakrat. Prvič s fotografom Claudiem Carlom Bassom, in sicer štiri leta, nato pa s francoskim igralcem Vincentom Casselom, s katerim sta večinoma živela ločena. V zakonu, ki se je končal leta 2013, sta se jima rodili dve hčerki, Deva in Leona.

hci