Modni trendi, ki te bodo postavili v središče pozornosti!

Za tvoj trendovski videz bo poskrbel Syoss s svojimi edinstvenimi barvami za lase, ki ti lahko v trenutku pričarajo najnovejše trendovske barvne odtenke. Tako boš vedno v središču pozornosti.

Modni trendi, ki te bodo postavili v središče pozornosti! (foto: Arhiv proizvajalca) Arhiv proizvajalca
3. 9. 2012 | Promocijsko sporočilo

Ti je všeč intenzivna rdeča, rjava ali si za blond?

Sedaj lahko tudi doma dosežeš želeni barvni odtenek, ki je tako intenziven kot v frizerskem salonu in je na voljo po zelo dostopni ceni.

Nova linija je bila zasnovana v sodelovanju s frizerskimi mojstri in vrhunskimi stilisti. Gre za kombinacijo intenzivne pigmentne mešanice Color Intense Pigment Mix in dragocenega hranilnega kompleksa Nutri-Care Complex, ki zagotavlja globoko in intenzivno barvo z živahnimi odtenki in visokim leskom.

Stilisti pri blagovni znamki Syoss so navdih črpali na največjih modnih revijah od Pariza do New Yorka ...

In ustvarili tri ekskluzivne barvne odtenke

  • Intenzivna rdeča (Light Lava Red) prinaša čudovito rdečo nianso z visokim glamurjem, ki vnaša ogenj, strast in temperament. To je živahna barva, ki te bo postavila v središče pozornosti in dogajanja.
  • Temna blond z dodatkom kašmirja (Cashmir dark blonde) bo marsikomu zmešala glavo. To je barva las med nežno sivo in svetlo rjavo, ki pa je še vedno blond. Kašmir temno blond je eden najvznemirljivejših modnih barvnih odtenkov leta 2012.
  • Predstavljamo vam še Sweet Brunette – to je osupljiva rjava barva las, ki je v tem letu prav tako zelo moderna. Vsebuje odtenek rdečkaste in poskrbi za naraven videz, ki nekoliko spominja na šolske dni.

Modne navdušenke se lahko zanesete na Syoss, ki prinaša najnovejše modne trende in pričara čudovite barve.

Bodi v središču pozornosti! Z barvami Syoss!

Ne spreglej! V igri so nore pričeske in nove barve!

Sodeluj v Syoss nagradnem izzivu in nas prepričaj s fotografijo svoje frizure. Prve tri čaka izjemna izkušnja - brezplačni stajling in profesionalno fotografiranje!

Več boš izvedela na povezavi Syoss nagradni izziv: V igri so nore pričeske in nove barve!