Mehki toni džeza

Zadimljene oči, s katerimi so osvajale že 'žurerke' v tridesetih, zapeljujejo v še temnejših harmonijah.

18. 11. 2009


1. Konico mokrega čopiča pomoči v najtemnejše senčilo A ter povleci črto ob robu zgornjih in spodnjih trepalnic

2. Preden se nanos posuši, poglej kvišku – tako se bo odtisnilo na mesto, do koder naj bi segalo za odtenek svetlejše senčilo B. Nanesi ga z aplikatorjem – gobico – ali s ploščatim čopičem.

3. Še svetlejšo barvo nanesi od pregiba zgornje veke do obrvi C. Tako boš zmehčala rob srednje temnega senčila in odprla pogled.

4. Kanček svetlega in sijočega senčila D nanesi na notranji kotiček očesa – videti bo večje. Na tanko ga razmaži tudi pod spodnje trepalnice.

5. Končaj z zadnjim slojem črtala A. Z vatirano paličico ali mehkim okroglim čopičem zabriši senčila, da se zlijejo eno v drugo in tako dajo seksi zadimljen pogled.

Nasvet

Izdelek: Za dnevni make-up izberi paleto v naravnih tonih s kovinskim leskom, kot je IsaDora Eye Shadow Palette, harmonija 55/Bohemian Rhapsody.

Za večerni videz pa posezi po temnejših in mat barvah, kot so v paleti Chanel Noirs Obscurs Ouatour Boutons De Chanel, harmonija Les Folies Noires.

Priprava: Veko prekrij s tekočim pudrom ali korek torjem proti podočnjakom. Čez nanesi še tanek sloj pudra v prahu, da bo senčilo obstojno dlje in da ne bo lezlo v gube.

Ooopazne trepalnice
Privihaj jih in dvakrat premaži z najbolj črno maskaro npr. Givenchy Phenomen’Eyes, 1/Phenomen’Black.