Meghan Markle je razkrila, s katerim lepotnim izdelkom vedno zaključi dan! (+ kje ga kupiš)

Zdaj verjetno pričakuješ podroben opis njene večerne lepotne rutine z vsaj tisoč evri vredno lepotno skrinjico. Ampak ne ...

Meghan Markle je razkrila, s katerim lepotnim izdelkom vedno zaključi dan! (+ kje ga kupiš) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 12. 2017

Čeprav je Meghan priznana igralka in nevesta princa Harryja, kljub razkošju ohranja svojo lepotno rutino na 'zemeljski' ravni. Pred kratkim je v enem od intervjujev namreč razkrila, da svoj vsakdan vedno zaključi z losjonom za telo, ki si ga boš z lahkoto privoščila tudi ti.

Njena lepotna skrivnost se namreč skriva v ...

NIVEA Q10 energy učvrstitvenem losjonu za telo, ki ga dobiš v vsaki bolje založeni trgovini.

Sicer pa tudi drugi izdelki iz njene lepotne rutine, ki jo je pred kratkim razkrila angleškim medijem, ne vključujejo ekskluzivnih in bahavih blagovnih znamk, saj svoje lase neguje z običajnimi izdelki iz trgovinskih polic in enako velja tudi za izdelke na njeni lepotni mizici.

Modna ikona v vzponu pa je obenem razkrila tudi, da sama ni največja navdušenka ličenja, saj navadno ličil sploh ne nosi. O tem smo se lahko večkrat prepričale tudi na dogodkih, saj svoje pegice tudi na rdeči preprogi (hvala bogu!) ne skriva pod tono ličil.

"Navadno sem nenaličena, rada pa na svoj obraz nanesem malce korektorja, kjer je to potrebno, prav tako pa malce bleščic rada nanesem v kotičke mojih oči," je le skromno pojasnila Meghan.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Khloe Kardashian JE noseča!

Priporočamo tudi: Teja in Jani sta se letos odločila za NENAVADNO obdarovanje, iz katerega se lahko naučimo VELIKO