Maybelline nagrajuje: Izbrali smo komentarje z največ drame in glamurja!

Izbrali smo najbolj dramatične misli, ki so se vam porodile ob misli na Falsies - edino maskaro, ki da naravnim trepalnicam videz umetnih trepalnic in jih zares naredi bolj opazne. Tako zelo opazne, da se zdi, kot da bi si pritrdila umetne trepalnice.

24. 3. 2011

Med šesterico komentatork z največ drame in glamurja so se (po kar nekaj premisleka, tehtanja in odločanja) vpisale:

  • iTjasa

Falsies Black Drama je must have maskara, ki zagotavlja ultra glamurozne, dramatične trepalnice kot z modnih brvi. Flasies Black Drama maskara daje vašim trepalnicam več privlačnosti in veliko več drame.

  • Mija Bon

Za poglede, ki zapeljujejo, poglede, ki ubijajo, za punce, ki kradejo poglede! To bo to, mascara Falsies Black Drama.

  • hanchee

Včasih so padali na moje dolge noge. Danes jih prestrežem že s trepalnicami! Drama? Ne, DRAMATIČNA MASKARA!

  • Klavdija karlov?c

Pravijo postavi se na trepalnice, in ženske te so tako močne, učvrščene in hkrati fleksibilne, da se na njih lahko postavite. Pa boste v žiljenju dosegle vse kar si želite. Jaz jo že imam in ko tole pišem, če vrjamete stojim na trepalnicah, pa ve?

  • sary

Falsies Black Drama maskara te bo prelevila v zapeljivo črno damo, ki bo s svojimi očmi pokazala svojo dušo in čarobnost. Ali je svet pripravljen na Vas???

  • Ivana Kobal

Ko si se prvič prikazala - kako bi pozabil! - so okamnele: težke zavese nad hladnimi stekli, mehurčki v kozarcih s šampanjcem in moje oči. Med biseri in smaragdom, zlatom, čipkami, svilo ... sem tebe videl Edino. (črna vila božanska!) Boš razodela svojo skrivnost? (Maybelline Volum' Express)

Punce, čestitamo!

P.S. Če vas (tiste, ki ste komentarje poslale s facebook ali twitter računa) ne uspemo dobiti, se nam prosim javite kar same na cosmopolitan.si@adriamedia.si (fb vs realne identitete bomo ugotavljali naknadno).

Obvestilo!

Vse, ki se niste javile najkasneje v mesecu dni po objavi dotične novičke in številnih pozivih na facebooku do nagrade niste več upravičene!

 

Za sodelovanje se zahvaljujemo tudi vsem ostalim dramatičnim komentatorkam (in prav žal nam je, da je bilo število nagrajenk omejeno).

Več o novi Volum' Express maskari – Falsies Black Drama si lahko prebereš tukaj, naj samo povemo, da je glavna odlika nove Falsies Black Drama maskare ta, da trepalnice v trenutku zgosti in odebeli, in tako postane zaslužna za edinstven učinek polnih (kakor, da bi bile umetne) trepalnic.

In prav to bodo lahko na lastnih trepalnicah preizkusile tudi naše tokratne nagrajenke ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri