Maybelline nagrajuje: Iščemo komentar z največ drame in glamurja!

Maybelline NY predstavlja novo Volum' Express maskaro – Falsies Black Drama maskaro. Odlika nove Falsies Black Drama maskare je, da trepalnice v trenutku zgosti in odebeli, in tako postane zaslužna za edinstven učinek polnih (kakor, da bi bile umetne) trepalnic.

27. 2. 2011 | Promocijsko sporočilo

 

Maybelline Volum' Express je vodilna franšiza maskar na svetu.

Pred dobrim letom dni je bila lansirana maskara The Colossal, ki je doživela izjemen uspeh po vsem svetu; uporabnice so bile tako navdušene nad novim izdelkom, da ga lahko primerjamo z uspehom maskare Great Lash. Zgodila se je prava revolucija - vsake 1.7 sekunde se nekje na svetu proda ena maskara, kar je resnično kolosalno.

Volumen je prva potreba in želja uporabnic; želijo si seksi trepalnice, tako da kot pripomoček pogosto uporabljajo tudi umetne trepalnice - kot narekujejo trendi. Na žalost je rezultat  redko popoln in pogosto deluje neenakomerno, kljub zamudnem nanosu. Ženske si ne želijo polovičarstva; želijo si vsega vključno z volumnom, ki bi jim dal zapeljiv pogled, po katerem hrepenijo.

Danes je Maybelline New York št. 1 v svetu kozmetike in strokovnjak za ličenje oči, ki vam je predstavil vaše prve maskare in odkritja kot so Great Lash in The Colossal. Sedaj  je naredil še korak naprej - bliža se revolucija na področju ličenja oči s prihodom The Falsies iz Volum' Expressa. Končno maskara, ki ustvari videz več trepalnic.

Njena ekskluzivna formula s kera-vlakni v trenutku ustvari več vidnih trepalnic.

Patentirana krtačka za polno prekrivanje poskrbi za popolnoma prekrite trepalnice od kotička do kotička očesa, z eno samo plastjo. 8-krat več volumna, 3-krat bolj vidne trepalnice z maskaro, ki zagotavlja volumen in najmodernejši videz umetnih trepalnic. Trepalnice so v trenutku bolj polne in voluminozne.

Nagradni izziv!

Nagrajujemo najbolj dramatične in glamurozne komentarje!

V komentarju pod dotičnim prispevkom zapiši dramatično misel, ki se ti porodi ob misli na Falsies - edino maskaro, ki da naravnim trepalnicam videz umetnih trepalnic in jih zares naredi bolj opazne. Tako zelo opazne, da se zdi, kot da bi si pritrdila umetne trepalnice.

In zdaj: se ti je že porodil kakšen 'dramatičen' komentar?

... zapiši, petim najbolj impresivnim bo to nadvse dramatično izplačalo ;)

Maybelline Falsies