Za posladek - top manikire tega poletja

Na vrhuncu poletja poskusi eno od teh njami manikir in se posladkaj s pogledi občudovanja.

Te konice so 
 prav tako 
 slastne. (foto: Jamie Nelson, Alex Štokelj , arhiv proizvajalcev) Jamie Nelson, Alex Štokelj , arhiv proizvajalcev
18. 7. 2012

Če ti je všeč :

Pastelni sorbet

Boš nora na : Pol neonsko pol nude

Tako kot so živahne barve s pasteli mešali na modnih brveh, jih lahko tudi ti pri izbiri lakov za nohte, saj bo takšna manikira zelo uporabna za k vsakemu stajlingu. Bež barve umirijo drzno neonsko in tako so krempeljci, pobarvani v tej kombinaciji, videti mehkejši, skoraj tako ljubki kot penasti bombončki. Začni s plastjo bež barve (kot je Zoya Nail Polish, odt. Cho).

Ko je ta suha, na konice nohtov nanesi eno od živahnih odtenkov roza, oranžne ali rumene (tu so uporabljeni Dior Vernis, odt. Pink Graffiti, Essie Nail Color, odt. Bazooka, Nars Nail Color, odt. Amchoor, ti pa jih lahko nadomestiš s cenejšo različico: Catrice Lak za nohte v odtenkih iz nove kolekcije Coolibri: Twist Of Lemon/02 (živahna rumena), Abloom/03 (živahna roza), Exotica/04 (živahna oranžna) ...

Če ti je všeč :

Razpokana zmrzlina

Boš nora na : Marmorni kolač

''Da najdeš najboljšo barvno kombinacijo za razpokano manikiro, torej bazo in lak, ki razpoka, boš najbrž potrebovala kar nekaj nakupov in poskusov. Magnetni lak pa da podoben 'vauvaviva' učinek tudi bolj preprosto. Z novimi različicami lahko celo ustvariš ta seksi vzorec mreže (tu je uporabljen Nails Inc. Magnet Fishnet, odt. Piccadilly, ti pa poskusi enega od lakov iz kolekcije Essence Nail Art Magnetics Nail Polish).

Prvo plast nanesi na vse nohte, nato pa obdelaj vsak noht posebej: nanesi drugo plast in pridrži magnet (običajno je na pokrovčku nohta) deset sekund čim bliže površini, da se mu kovinski pigmenti v laku približajo in zarišejo vzorec.

Če ti je všeč :

Pisana lizika

Boš nora na : Pikasto posut 'sladkiš'

Nalepke so kul, a prave umetnice prisegajo na poslikavo nohtov. Zadnji trend: pike. Zato poskusi videz nohtov, ki spominjajo na slastne bombone, npr. konfete (tu so uporabili set Ciaté Caviar Manicure). Za to potrebuješ osnovni lak in nekaj bleščic ali še bolje mini barvastih pikic.

Te potresi po robčku ali krožniku. V ljubke konfete boš nohte spremenila tako, da naneseš dva tanka sloja svetle barve, nato pa noht povaljaš po pikicah, ki se bodo prilepile na še ne posušen lak. Manikiro utrdi in ji dodaj lesk z nadlakom.

Pripravila: Nika  Veger, fotografije: Jamie Nelson, Alex Štokelj , arhiv proizvajalcev