Maja Malnar razkrila recept za raven trebušček (potrebuješ le 5 minut)

Najuspešnejša slovenska blogerka, Maja Malnar, se lahko pohvali s povsem ravnim trebuščkom. Te zanima, kaj počne? Preberi!

Maja Malnar razkrila recept za raven trebušček (potrebuješ le 5 minut) (foto: PrtSc Instagram @majamalnar) PrtSc Instagram @majamalnar
20. 3. 2017

"Želiš imeti raven trebuh? Zase vem, da to želim," je pred kratkim napisala na svojem blogu majasdiary.com naša najuspešnejša blogerka, Maja Malnar, ki ima več sto tisoč oboževalk z vsega sveta.

Ni važno ali si suhcena ali ne … Včasih pri sebi opaziš, da si izgubila mišični tonus na področju trebuha, spet drugič se zgodi, da je tvoj trebuh napihnjen, … Poznaš to in se sprašuješ, kako se spopasti s tem?

"Izkazalo se je, da je zadeva lažja, kot izgleda na prvi pogled," pravi Maja.

Vse kar potrebuješ je 5 minut svojega časa (v večernih urah!), da si pripraviš dober napitek za naslednji dan. Plus: priprava je povsem preprosta.

Raven trebuh

Fantastičen recept za raven trebušček

Potrebuješ:

2 l vode
1 limona
1 kumara
Ingver
5-7 listov mete

Priprava:

Vodo postavi na ogenj in počakaj, da zavre. Nato dodaj nariban ingverjev koren, kumaro, ki si jo pred tem narezala na majhne koščke, limono, ki si jo razpolovila, in meto. Odstavi in postavi v hladilnik za 8 ur. Po tem je napitek pripravljen!

Že po nekaj dneh bo rezultat tvojega ploskega trebuščka viden. Presunjena boš! Si si mislila, da je lahko pot do ravnega trebuščka tako enostavna?

Napitek si lahko pripraviš kjerkoli in kadarkoli. Je vsekakor tudi fantastičen trik, če veliko potuješ, tako kot Maja recimo, in res nimaš vsak dan časa za intenzivno telesno vadbo. To je vsaj nekaj, kar lahko narediš za lep trebušček. Poleg tega je okus pijače neverjeten, tako lahko predstavlja popoln in osvežujoč začetek novega delovnega tedna/dne.

Nikoli ni prepozno! Začni danes delati na projektu 'Plaža 2017'!

Preberi še: Maja Malnar razakrila nenavaden recept za ekspresno rast las in Kavbojke, ki jih nosi Maja Malnar in stanejo 250 $, si lahko narediš za manj kot 10 €!

Priporočamo tudi: Trend: 'In' so rožice, pravijo zvezdnice (FOTO)