Mádara - sinonim za naravno in ekološko

Mádara je naravna in ekološka blagovna znamka za nego kože. Prihaja iz Latvije, majhne države iz baltske regije na severu Evrope. Latvija je poznana po mnogih neomadeževanih področjih, pestrosti cvetlic in trav ter ostri klimi.

13. 12. 2010 | Promocijsko sporočilo

Severna poletja so krajša in ostrejša, zato morajo rastline vso svojo energijo osredotočiti na kratko obdobje cvetenja, da bi privabile čebele, in nadaljevale življenje tudi v naslednjih poletjih. Baltski cvetovi in zelišča, ki so nabrani v tem času, so tako še posebej bogati z učinkovinami. Prav visoka koncentracija učinkovin v izvlečkih je tista, ki dela Mádara izdelke za nego kože tako edinstvene in učinkovite.

Otrok štirih mladih žensk

Blagovna znamka Mádara je otrok štirih mladih žensk – Lotte, Liene, Zane in Paula – ki na trgu niso mogle najti ekoloških izdelkov za nego kože, ki bi bili tudi stilski in moderni.

“Začele smo z Mádara, ker smo si želele izdelkov, ki bi bili dobri za našo kožo in okolje, poleg tega pa bi bili tudi lepega videza. Naša misija je ozaveščanje ljudi o škodljivih sestavinah v običajni kozmetiki. Prizadevamo si, da bi dvakrat razmislili, preden kupijo izdelek za nego kože. Naš moto 'globlje od kože' ponazarja  vse, v kar verjamemo: naravno lepoto, spoštovanje okolja, zajemanje življenja. Všeč nam je, da lahko zgradimo odnos s potrošnikom - mu pokažemo, da nam ni vseeno. Mádara ni zgodba o prodajanju izdelkov, je zgodba o znamki s srcem.”

Od začetkov v letu 2006 je Mádara zrasla iz male lokalne znamke v panevropsko znamko, ki je danes prisotna v 30 državah po vsem svetu: od Japonske pa do Združenih držav Amerike.

Kozmetika iz zelišč in cvetlic

Mádara ponuja zaokrožen izbor 39 izdelkov za obraz, telo, lase in otroke.

Narejeni so bili iz učinkovin, pridobljenih iz baltskih zelišč in cvetlic.

Med njihovimi najbolj prodajanimi izdelki so: izdelki za obraz iz lepotnega programa v treh korakih: sestavljajo ga pena za globinsko čiščenje, mleko za globinsko čiščenje, 3 toniki za 3 različne tipe kože in vlažilci za vse 3 tipe kože in za izsušeno kožo kot tudi nočna krema  sun flower / moon flower – obarvani fluidi za obraz z vlažilnim delovanjem, v 2 barvah flower dust – svetleč vlažilni losjon za telo linija flower attack - naravna rešitev v boju proti celulitu in strijam

Najnovejši izdelki so:

  • linija za nego otrok
  • linija za nego las – šamponi in balzami za 3 različne tipe las
  • krema za roke
  • deodorant

Blagovna znamka z edinstvenim značajem in osebnostjo

Izdelki so dizajnirani z mislijo na mlade ženske, ki živijo modern in urban življenjski slog (medtem ko se mnoge druge blagovne znamke osredotočajo na izdelke proti stanju) .

Učinkovine iz Baltika: edinstvena prodajna prednost!

Dovršena linija za obraz in telo: vsakdo lahko izbere izdelke glede na svoj tip kože in potrebe.

Popolni in enostavni opisi: enostavno je izbrati primeren izdelek.

Visoka kvaliteta: kozmetika je certificirana s strani ECOCERT-a

Tehnološko dovršeno vakumsko pakiranje: ščiti vsebino, enostavno za uporabo, okolju prijazno.

Za blagovno znamko se skriva resnična osebna zgodba: za medije, potrošnike in same kreatorke blagovne znamke.

Kje jo je moč kupiti?

Mádara je pozicionirana kot semi-selektivna blagovna znamka in je distribuirana skozi tri glavne kanale: parfumerije, drogerije in veleblagovnice višjega cenovnega razreda.

Mádara trgovine: izbrane trgovine z naravno kozmetiko in zdravimi izdelki. Pri nas: Maximarket – oddelek kozmetika v pritličju (od 10.12.2010) in spletna trgovina www.madara.si (od 11.12.2010).

Več o tem tudi na www.madara-cosmetics.com!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri