L'Occitanov čarobni nagradni izziv!

Nori svet, v katerem vse drvi in se vsem samo mudi, se pred prazniki nekoliko upočasni in za hip ustavi. Praznični čas napolni čista magija čarobnega pričakovanja in izpolnjevanje najglobljih želja.

16. 12. 2013 | Promocijsko sporočilo

Ustavimo se, zadihajmo in se poglobimo vase.

Se je v minulem letu vse izšlo po pričakovanjih? Kje sem danes in kaj od zastavljenega mi je uspelo uresničiti? Je bilo več lepega kot slabega? Sem v zadnjem letu spoznala kaj novih ljudi, sklenila nova prijateljstva in uspela obuditi stike s starimi prijatelji?

Čarobno vznemirjenje z L'Occitanom

V teh dneh, ko se tako radi zazremo v vse tisto, kar v življenju resnično šteje, se z malimi in velikimi izrazi pozornosti spomnimo na vse tiste, ki so nam še posebej pri srcu in brez katerih bi bilo življenje prazno.

Iz L'Occitanovega čarobno vznemirljivega sveta, ki bo tudi letos praznike spremenil v nepozabno čutno doživetje, te je z obeti bogatih nagrad vabil k sodelovanju v naslednjem nagradnem izzivu:

  • Kaj se te za praznike najbolj dotakne in v tebi prebudi čarobno vznemirjenje?

Ker verjamemo, da se je za L'Occitanov razkošen darilni paket vredno potruditi, smo te pozvali, da nam odgovor na dani izziv, ki je zahteval nekaj notranjega samoraziskovanja, odgovoriš s premišljeno besedo, še raje pa tudi v sliki ali celo kratkem videu. Avtoricam štirih najbolj prepričljivih ogovorov bomo podarili čarobne darilne pakete Fleur d'Or & Acacia iz L'OCCITANA, v katerih se dišava maska in belega lesa spajata z zapeljivo toplino zlatorumenega sonca in predramita sladke spomine.

Tokrat so nas s svojim odgovorom najbolj prepričale:

... četrta nagrajenka pa je bila izžrebana med sodelujočimi v facebook skupini Cosmopolitan, t.j.:

  • Nina Lebar

Dekletom čestitamo!

darilni

V darilnem kompletu L'Occitane boš našla: Eau de Toilette Fleur d'Or & Acacia, 75 ml, Kremo za roke Fleur d'Or & Acacia, 30 ml in Parfumsko milo Fleur d'Or &Acacia, 50 g v darilni škatli La Collection de Grasse. Vrednost ene nagrade je 70,80 €.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri