Ličenje z Lepo Afno: V parih korakih do popolnih OBRVI

Če tudi ti sodiš med tisto skupino žensk, ki jim ni do tega, da bi si čisto vsako urejale obrvi, potem beri dalje.

Ličenje z Lepo Afno: V parih korakih do popolnih OBRVI (foto: PrtSc YouTube/Lepa Afna) PrtSc YouTube/Lepa Afna
12. 6. 2018

Ponavadi si obrvi urejamo z barvico oziroma svinčnikom za obrvi, raznimi geli, kadar se mudi, lahko situacijo malce popravimo tudi s senčkami v rjavih odtenkih. Včasih se ti lahko zazdi, da s tem samo zapravljaš čas in v takih primerih je ena izmed zanimivih in uporabnih rešitev ta, da si obrvi pobarvaš

V prvem trenutku se ti morda zazdi, da je postopek zagotovo težak in da boš na koncu imela eno obrv temnejšo kot drugo, ampak te lahko pomirimo, da je vse skupaj sila enostavno.

V vsakem kompletku za barvanje imaš sicer priložena navodila, če pa lažje slediš video vodičem, potem ti pri tem lahko pomaga Lea oziroma Lepa afna.

OBVEZNO BRANJE pred barvanjem obrvi!

Na svojem YouTube kanalu je Lepa Afna namreč objavila video, kjer si tudi sama pobarva obrvi. Pri tem opozori na korake, ki jih ne smeš izpustiti, ko si sama barvaš obrvi, in sicer:

1. VEDNO najprej preberi navodila, ki so priložena kompletu za barvanje. Ja, tudi Lea najprej poskrbi za ta korak, čeprav ima v veščinah ličenja nabranih že kar lepo število kilometrov.

2. Pod obrv in na lok nad obrvjo (ne pa tudi na obrv!) pred barvanjem obvezno nanesi balzam ali kremo, ki prepreči, da bi si pobarvala še kožo.

3. Z gelom in krtačko najprej urediš obrvi. To pomeni, da s krtačko zajameš vse dlačice.

4. Pri barvanju je pomembno, da imaš mirno roko in da z barvanjem ne hitiš. Zapomni si, da barvaš svoje obrvi in ne velikonočnih pirhov. ;)

5. Barvo z obrvi obrišeš z vatico, ki si jo navlažila z mlačno vodo.

6. Če imaš ekstra neubogljive obrvi, jih boš morda tudi po barvanju morala malce urediti še s svinčnikom za obrvi, ampak res minimalno.

Oglej si še VIDEO vodič:

Foto: YouTube/lepaafna, Instagram.com/lepaafna

Preberi še: Rok Kunaver je podal PRVO izjavo o novi ljubezni z Natalijo Gros

Priporočamo tudi: Peter Prevc prvič postal očka!