V slovenske Mueller poslovalnice prispela nova znamka ličil, ki izdelke ponuja po dostopnih cenah

27. 6. 2024

Si že izbrala svojega favorita?

Da bo tvoja koža sijala tudi v poletnih dneh, ti razkrivamo, da je v slovenske poslovalnice Mueller prišla angleška blagovna znamka MUA, MAKEUP ACADEMY, ki vedno znova navdušuje z barvitimi, močno pigmentiranimi ličili, polnimi sijaja. Kultne klasike in nadvse trendovski izdelki, ki - pozor - na policah ne presegajo priporočljive maloprodajne cene 10 eur, a hkrati nudijo osupljivo profesionalno kvaliteto.

Gre za urbano lepoto, rojeno v Londonu leta 2010. Veganski in cruelty free izdelki, etično neoporečni in trajnostni. Vsa ličila so brez talka, mica in palmovo olje sta pridobljena skladno s trajnostnimi načeli. Odgovorno. Etično. Znamka, ki jo odlikuje strast in inovativnost, ki zagotavlja profesionalno kvaliteto z raznolikimi izdelki za vse tipe in vse priložnosti. Lepotni strokovnjak, z eno samo željo, da bi bila lepota dostopna vsem! Z vedno vročimi izdelki, ki navdušujejo mlade in malo manj mlade. Ter številnimi nasveti, s pomočjo katerih želijo uporabnike izobraziti in širiti lastno znanje o ličenju. 

Letošnje poletje preprosto moraš preiskusiti:

MUA METAMORPHOSIS COLOUR CHANGING LIP & CHEEK OIL (5,49 €)

Barva za ustnice, ki jo določate vi! Metamorphosis Lip & Cheek Oil je olje prozornega videza, ki se na koži prilagodi vašemu pH tipu. Pretvori se v vaš idealni rožnati odtenek, takoj po nanosu. Edinstvena formulacija vsebuje olje jojobe in vitamin E za popoln negovalni učinek.

SHIMMER HIGHLIGHTER POWDER (6,59 €)

Obilje blišča in sijaja ter osvežitev vsake polti s priljubljenim, nadvse bleščečim osvetljevalcem. Nanesite ga tja, kjer želite, da vaša polt zasije v magičnem sijaju – zlasti na lica ali pod obrvi.

BLUSHED LIQUID CREAM BLUSH (4,39 €)

Tik tok senzacija! Svojemu obrazu dodajte kanček zdrave barve. To vam omogoča prekrasno tekoče rdečilo za lica. Lahkotna formula s prilagodljivim nanašanjem, za intenzivnost po meri. Enostavna uporaba s prsti – in še dodatek: lahko ga uporabljate tudi na ustnicah.

15 SHADE EYESHADOW PALETTE (7,69 €)

15 visoko pigmentiranih nude mat in svetlečih odtenkov senčil za veke, izbranih s posebno pozornostjo. Čudovita paleta s širokim izborom odtenkov, za vsakogar. Narejeno iz reciklirane plastike. Mazljive svilnate teksture, ki se enostavno mešajo in omogočajo kreiranje raznolikih videzov.

INTENSE COLOUR LIP LINER (2,19 €)

Prodajna uspešnica! Intense Colour Lip Liner je odličen svinčnik za ustnice v intenzivnih barvah. Nova in izboljšana formula, ki je še bolj mehka in še bolj pigmentirana. Brez napora gladko drsi po ustnicah in omogoča popolno prekrivanje. Nov dizajn: barva embalaže odgovarja dejanski barvi svinčnika, kar olajša iskanje vaše idealnega odtenka. Pokrovček svinčnika Intense Colour je izdelan iz 30 % reciklirane plastike. 

Izdelki so na voljo na policah drogerij Mueller po Sloveniji.