Lepotni svet (in mi tudi) nori za temi ljubkimi čopiči za ličenje!

Draga lepotna navdušenka, če rada brskaš za lepotnimi novostmi, potem te bo tale 'iz morskih globin' čisto navdušila.

Lepotni svet (in mi tudi) nori za temi ljubkimi čopiči za ličenje! (foto: Mermaid Salon) Mermaid Salon
21. 3. 2017

Morske deklice burijo domišljijo na različnih področjih. V trendu so bili lasje kot mavrica, inspiracija morskih deklic, potem smo se pokrivali z odejami, ki izgledajo kot ribji repi, sedaj pa so lepotni svet navdušili čopiči za ličenje v obliki repkov morskih deklic.

Ti delujejo tako ljubko, da jih enostavno moramo imeti!

Magični čopiči v črni, zlati in srebrni barvi so avstralski izdelek znamke Mermaid Salon, in stanejo 16 dolarjev en čopič, kupiš pa ga lahko tukaj in pa seveda so se na spletu pojavile tudi že replike teh čopičev za zgolj nekaj dolarjev.

In za kaj se uporablja ta zanimivo oblikovan čopič?

Na spletni strani Mermaid Salon piše, da gre za čopič, ki se uporablja za senčenje in osvetljevanje obraza, torej contouring, izdelek je veganski, lahko pa se uporablja tudi za nanos podlage ali rdečila za lica.

No, to bomo še videli, kajti tudi uredništvo Cosmopolitana je kupilo en tak primerek in ga bomo zate tudi stestirali. Vtise javimo kmalu, za zdaj nam je samo lep dodatek lepotilne mizice!

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala

PREBERI ŠE: Maja Malnar razkrila recept za raven trebušček (potrebuješ le 5 minut) in VIDEO: Ustvari si svež in romantičen mejkap (primeren tudi za maturanca)