Lepotni namig: Ovij se v dišavo meseca marca L'Occitanovo Cerisier Pastel

Čutiš, kako prihaja pomlad in z njo spremembe? Mesec marec je idealen za izbor nove dišave, zato ti moramo predstaviti čudovito dišavno kolekcijo v omejeni izdaji Cerisier Pastel – Pastelni češnjevi cvetovi znamke L'Occitane.

Lepotni namig: Ovij se v dišavo meseca marca L'Occitanovo Cerisier Pastel (foto: Cosmopolitan) Cosmopolitan
10. 3. 2017

Nežna, prefinjena dišava pomladi Cerisier Pastel – Pastelni češnjevi cvetovi, sveža kot pomladno jutro in sanjava kot cvetni lističi, je nova toaletna vodica v omejeni izdaji, ki slavi 10. obletnico L’OCCITANOVE svetovne uspešnice — dišave Češnjevi cvetovi.

Odlična zate in za darilo!

Gre za nežnejšo in še bolj romantično verzijo te prepoznavne dišave, ki je ujeta v prefinjeni steklenički, nežno obarvani s pastelnimi odtenki rožnate, rumene in modre barve.

Stekleničko ščiti elegantna škatlica, na kateri je ročno narisan češnjev cvet na akvarelnem ozadju. Piko na i predstavlja ščepec bleščic. Naš namig: Postavi si jo na delovno mizo namesto rož in začuti pomlad.

Psss ... je tudi idealno darilo, saj gre za zares nežno dišavo ;)

Kako diši? Mhmmm ...

Nežna cvetna Eau de Toilette Eau Légère Cerisier Pastel upodablja poetično lepoto češnjevih cvetov.

Iskrive note ambrette, bergamotke in rožnatega popra, obogatene s pridihom sočne hruške, poletijo v višave in izvabijo na plan samo srce dišave.

Češnjev cvet, jasmin in stolistna vrtnica se povežejo v subtilen cvetni šopek, prežet z noto sočnega češnjevega soka. Ta čudoviti sadno-cvetni ples za seboj pusti dišavno sled heliotropa, gloga in vanilije ...

Dišavno kolekcijo spremljajo tudi negovalni izdelki, ki zagotavljajo prefinjeno nego kože z romantično cvetno dišavo.

Lahko še kaj lepše naznani pomlad kot cvetni brstiči na češnjevih drevesih – ti pastelno obarvani znanilci pomladi?

To je resnično a-must-have kolekcija letošnje pomladi, ki je že na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si.