Vroče: Kaj pravijo lepotni kirurgi o lepotnih popravkih družine Kardashian?

Medtem ko se članice razvpite družine Kardashian skupaj z ekipo strokovnjakov za odnose z javnostmi vztrajno branijo očitkov o estetskih posegih, lepotni kirurgi govorijo drugačne.

Vroče: Kaj pravijo lepotni kirurgi o lepotnih popravkih družine Kardashian? (foto: Owen Smith, Timothy White, Andres Overgaard/E!) Owen Smith, Timothy White, Andres Overgaard/E!
21. 11. 2016

Strokovno mnenje so o videzu sester Kardashian podali številni lepotni kirurgi, ki jih izjave o naravnosti njihovega videza niso prepričale. In kot smo ugotovili iz njihovih komentarjev, so prav vse Kardashianove sestre, vključno z njihovo mamo Kris Jenner, že šle pod kirurški nož.

Kim Kardashian West si je popravila nos, sumljivo pa je tudi njeno oprsje

Kim Kardashian

Kot je za tuje medije komentiral dr. Anthony Youn, sicer priznani plastični kirurg, ki se velikokrat pojavlja tudi v ameriških pogovornih oddajah, je prva sprememba ob pogledu na fotografije iz preteklosti in zdajšnje fotografije Kim opazna na nosu.

Ta naj bi se po njegovem mnenju v zadnjih letih nekoliko 'skrajšal' in preoblikoval, zato si je Kim po mnenju dr. Youna privoščila dobro in konservativno obliko rinoplastike.

Njegovo pozornost pa je poleg nosu pritegnilo tudi njeno oprsje. Njeno oprsje je videti preveč 'okroglo' in preveliko za njeno obliko postave.

Poleg omenjenih posegov pa je Kim redna uporabnica botoksa, enega izmed njenih obiskov takšnega tretmaja pa smo lahko videli tudi v njihovem šovu V koraku z družino Kardashian.

Ima Kourtney Kardashian operirano oprsje?

k

Čeprav je Kourtney glasna zagovornica vsega naravnega - posebno pozornost namenja izbiri organske hrane in kozmetičnih izdelkov - je šla pod kirurški nož že pred leti.

Kot je priznala, si je prvič povečala oprsje v študijskih letih v Arizoni, drugič pa leta 2009.

Ugibanja o novem posegu je sicer vzbudila tudi po tretjem porodu, vendar strokovnjaki še vedno niso enotni glede tega, ali so njene prsi izrazito večje zaradi dojenja ali zaradi novega kirurškega posega.

Khloe Kardashian si je povečala ustnice, sumljiva pa je tudi njena zadnjica!

Khloe Kardashian

Čeprav je Khloe od nekdaj poznana kot zagovornica deklet z nizko samozavestjo, je tudi sama pred kratkim podlegla podobam idealne ženske.

Pred enim letom so jo paparaci namreč ujeli pred lepotno kliniko, ko si je z rokami prekrivala ustnice, tuji lepotni kirurgi pa so prepričani, da si je Khloe v ustnice vbrizgala t. i. juvederm, začasna polnila, ki naj bi volumen ustnic povečala za največ štiri mesece.

Po mnenju dr. Youna na poseg namiguje spremenjena oblika ustnic, prav tako pa je vse glasnejša potrditev dejstvo, da je njena spodnja ustnica večja od zgornje, kar naj bi bil navadno kazalnik uporabe polnil.

Vse glasnejše so tudi govorice, da naj bi si simpatična Khloe vsadke vstavila v zadnjico. Čeprav zvezdnica redno obiskuje telovadne studie, se strokovnjaki strinjajo, da z vadbo ne bi mogla doseči takšnega obsega zadnjice, ki je precej izstopajoča.

Kris Jenner -  amaterka lepotnih posegov?

Kris Jennes

Kris, ki jih šteje nekaj čez 60, je v primerjavi s hčerkami prava amaterka lepotnih posegov. Kot je priznala, si je pred 30 leti, po rojstvu štirih otrok, privoščila preoblikovanje oprsja, z lepotnimi posegi pa je nadaljevala komaj pred desetimi leti.

Od 50. leta si je tako privoščila vbrizgavanje botoksa, polnila za ustnice, laserske in druge posege, vse drugo pa je, kot pravi, naravno.

Družina Kardashian je v svetu estetske kirurgije povzročila pravo malo revolucijo.

Si vedela, da so v zadnjih letih kirurgi opazili kar 73-odstotno povečanje povpraševanja po estetskih operacijah pri ljudeh, ki navdih za lepotno operacijo črpajo prav pri slavni družini? Stroka je pojav novega lepotnega trenda poimenovala 'Dash efekt'.

Napisala: Kaja Milanič (za Story)
Foto: Owen Smith, Timothy White, Andres Overgaard/E!

Preberi še: Drew Barrymore je v zadnjem času shujšala za 10 kg! Kako ji je uspelo?

Priporočamo tudi: To je krema, ki ustavlja čas!