Lepotne navdušenke POZOR! Prihaja 4. Beautiful Bloggers MeetUp!

Si blogerka? Potem je ta objava naravnost zate! V petek, 9. novembra 2018, bo v Mestnem muzeju v Ljubljani potekala 4. konferenca lepotnih blogerk Beautiful Bloggers MeetUp 2018. Aaaaaaaaaa! 

Lepotne navdušenke POZOR! Prihaja 4. Beautiful Bloggers MeetUp! (foto: Marko Ocepek) Marko Ocepek
19. 10. 2018

Si vsaj malce navdušena nad bloganjem? Potem si se lani zagotovo udeležila (ali pa vsaj spremljala) 3. srečanje lepotnih blogerk, saj je tako med udeleženkami, kot tudi na družabnih omrežjih poželo izjemen uspeh!

Z mislijo na številna nova odkritja lanskega leta se bo dogodek ponovil tudi letos, in če lani nisi bila zraven, je letošnji Beautiful Bloggers MeetUp 2018 A-MUST-GO!

Če imaš blog in vsebuje tudi lepotne teme, se konference res moraš udeležiti!

Na poučnih predavanjih boš lahko pridobila številna uporabna znanja (znanje s področij bloganja, Instagrama, urejanja fotografij, pisanja in kozmetike),  hkrati pa je organizatorka dogodka, lepotna blogerka Nika Veger, zate pripravila tudi praktične nasvete kako lahko tvoj blog postane tvoj posel in legitimen vir zaslužka.

Svoje znanje bodo s tabo delili sledeči beautiful strokovnjaki: Katalin Berenyi, Ajda Horvat, Tina Dobovšek, doc. dr. Darija Aleksić, Marko Janša in mag. Ivan Kranjec. 
Na dogodku boš spoznala ostale slovenske blogerke in tudi preskusila kup lepotnih novosti, med drugim tudi korejsko kozmetiko Erborian, ki kot prva korejska kozmetika prihaja na slovenske police trgovin.

Na dogodku boš spoznala ostale slovenske blogerke in tudi preskusila kup lepotnih novosti.

Beautiful Bloggers MeetUp je sinonim za mreženje, spoznavanje in okušanje trendov na vseh področjih, zato hitro odklikaj na: www.beautybloggers.si in si zagotovi svoje mesto še danes! ;)

Fotografije: Marko Ocepek