VIDEO: Ta lepotna vlogerka razkriva, kako si sama v 1 minuti optično povečaš prsi za kar 2 številki

Torej, kako? Hitro beri dalje ...

VIDEO: Ta lepotna vlogerka razkriva, kako si sama v 1 minuti optično povečaš prsi za kar 2 številki (foto: PrtSc Instagram @natalieboucher) PrtSc Instagram @natalieboucher
6. 10. 2016

Lepotna blogerka, Natalie Boucher, predstavlja izvrsten način, kako si lahko z ličili povečaš prsi za kar dvakratno številko.

Natalie je enkraten trik razkrila v svojem zadnjem YouTube tutorialu, v katerem simpatična svetlolaska uporabi temen korektor v stiku in senčilo, da zasenči del med dekoltejem in ključnico, pazduhe ter vrat.

V videu je razvidno, kako lahko zgolj in samo z uporabo svetlih in temnih odtenkov ličil ustvarimo optično iluzijo, ki omogoča, da so vaše prsi videti večje in polnejše.

Natalie Boucher

Natalie pojasnjuje: "To zabavno iluzijo lahko ustvarite, če naredite le nekaj potez s čopičem v predelu dekolteja."

Ličila so resnično neverjetna reč! Služijo več čemu, ne zgolj korekciji obraza.

"Svoje prsi sem na ta način povečala nekajkrat za res posebne priložnosti," pove Natalie. "Ne bi vam priporočala, da to počnete vsak dan, saj je precej dramatično. Je pa to odličen način eksperimentiranja in luštnega poigravanja s svojim telesom."

Natalie Boucher

Če ne zaupaš povsem v svoje spretnosti ličenja, te bo Natalie kljub temu opogumila, da s sijajnim trikom poskusiš tudi sama.

"Ni potrebe, da se poslužiš prav vseh korakov. Lahko jih uporabiš toliko, kolikor misliš, da jih potrebuješ za dosego presunljivih rezultatov."

Natalie

Ne pozabi pa, in to zagovarja tudi Natalie, tvoje prsi so takšne, kot so, najlepše. So edinstvene ... ne glede na velikost.

Spodaj si oglej še celoten video tutorial:

In še zanimivost: Tehnika "ličenja prsi" je postala nadvse popularna po tem, ko so jo začele uporabljati zvezdnice, kot je Kim Kardashian.

Preberi še, kaj sta Kim in Kourtney nosili na Pariškem tednu mode in kakšne so lepotne skrivnosti Azre Selimanovič

Priporočamo tudi članek: "Ta sadež je zlat, imate vsaj enega v hladilniku? Kaj še čakate?! Limonizirajte se!"