Lepotna vlogerka, ki je poskusila VSE, delila NAJUČINKOVITEJŠI način bitja (BREZ vraščanja dlačic)

Hej, gladka koža, mahamo ti! 😍

Lepotna vlogerka, ki je poskusila VSE, delila NAJUČINKOVITEJŠI način bitja (BREZ vraščanja dlačic) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2020

Če iščeš genialen trik, kako obdržati gladke noge vso poletje, si na pravem mestu! 

Priznana lepotna youtuberka Jessie B je namreč razkrila svoj recept za učinkovito britje, ki bo poskrbel tudi za tiste nadležne dlačice na bikini predelu!

Jessie se je leta borila z rdečimi pikicami, razdraženo kožo in vraščenimi dlačicami, ki jih poznamo vse, ki se vsake toliko obrijemo z britvico. A kot zdaj pravi vplivnica, je v boju proti njim postala že prava mojstrica. 

Poglej, kaj ti priporoča za najbolj učinkovito britje: 

#1 Striženje

Če svojih dlačic že precej časa nisi obdelovala, jih najprej ostriži. Tako boš preprečila zamašitev britvičnih rezil in si olajšala britje.

#2 Tuširanje

Pobrij se šele takrat, ko se stuširaš in ne obratno. Tuširanje ti bo zmehčalo dlačice, britje na suho je namreč glavni krivec za vse poškodbe, ki nastanejo na tvoji koži.

#3 Olivno olje

Jessie prisega na olivno olje. Pozabi torej pene za britje, tuš gele in raznorazne ostale pripomočke. Potrebuješ zgolj nekaj kapljic olivnega olja, ki jih namažeš po predelu, katerega boš brila. Počakaš nekaj minutk in šele nato pričneš z britjem. 

Olivno olje ti bo zmehčalo dlačice, hkrati pa navlažilo tvojo kožo in rezultat bo fantastičen.

#4 Prava britvica

Izjemno pomembno je, kakšno britvico izbereš, preden se lotiš britja. Najboljše so tiste, ki imajo več rezil in so pravzaprav namenjene moškim. Da, čisto zares, ženske britvice so dokazano slabše kvalitete in posledično je takšno tudi tvoje britje!

Tako, mala šola britja zaključena! 🪒

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Težko uporabljaš MASKARO, ker te pečejo OČI? Našle smo maskaro, ki jo obožujejo dekleta z zelo občutljivimi očmi!

Priporočamo tudi: Modni svet ENOTNO: TA obleka iz Zare je že KULTNI kos tega poletja (moraš ga imeti!)