Lepote se ne da opredeliti

Cosmopolitan išče dekleta, ki bi bila pripravljena zaupati svojo zgodbo o lepoti – a to ne bo povsem običajna zgodba …

7. 3. 2008

Ker je lepota neopredeljiv pojem – vsake oči imajo namreč svojega sodnika – je pomembnejša lepota, ki prihaja od znotraj. Slednje pa ne more omejiti niti fizična posebnost, ki jo imaš ti, tvoja sestra, prijateljica ali znanka …

Večno vprašanje – kaj je lepo?

Kdo pa pravi, da pegast obraz ni lep? Kdo ima pravico soditi, da ženska, ki ima velik nos ali krive zobe, ni lepa? Zakaj bi skrivala materina znamenja, ko pa te slednja naredijo posebno? Zakaj bi se obremenjevala, če imaš dve barvi oči, še huje – greh je, da bi jih prikrila z barvnimi lečami! Zakaj bi skrivala svoje kratke prste ali vsakič, ko se odpraviš od doma z ličilom narisala debelejše ustnice, ko pa ti je narava podarila čisto tanke? Zakaj bi svoje noge mučila z nošenjem vrtoglavih pet, ko pa ti je narava podarila nižjo telesno višino? Tudi, če imaš 10 kilogramov preveč in se sama sebi zdiš seksi, si lepa – ker se tako počutiš!

Bodi ponosna na svojo 'posebnost' – narava ti jo je podarila z razlogom! Ker je vedela, da jo boš znala izkoristiti v svoj prid!

Zrušimo omejitve

Cosmopolitan se je podal v iskanje prav posebnih deklet, ki bi s svojo podobo pomagale razširiti mejo lepega, ki jo je postavil sodoben čas. Torej, če imaš kakršno koli fizično posebnost na telesu, zaradi katere misliš, da si posebna in se razlikuješ od običajnih vrstnic, se javi na uredništvo … tvojo zgodbo bi namreč radi objavili in svetu pokazali, da lepota nima meja!

Kako lahko sodeluješ?

Piši nam na cosmopolitan@adriamedia.si in v elektronski pošti ne pozabi pripisati svojih podatkov:

  • ime in priimek
  • kraj, kjer živiš (ali študiraš)
  • telefonsko številko, na kateri boš dosegljiva
  • starost
Poleg podatkov opiši telesno posebnost, ki te loči od drugih. Če želiš, lahko dodaš tudi svojo fotografijo.

Veselimo se tvojega pisma!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri