Lepota od znotraj!

Staranje je naraven proces, pri katerem se celice začnejo vse počasneje obnavljati. V koži je vse manj kolagena in hialuronske kisline, ki dajeta oporo in volumen koži. S staranjem telesa se spreminja tudi videz naše kože. Vendar pa lahko uspešno ohranimo mlad in sijoč videz s prehranskim dopolnilom Perfect Skin Hyluron, ki vsebuje kombinacijo mikrohranil in 100 mg hialuronske kisline.

22. 4. 2015 | Promocijsko sporočilo

Staranje kože se začne skoraj neopazno okoli 25. leta starosti.
Po 30. letu postanejo znamenja časa s pojavom prvih gub že izrazitejša. Po 40. letu se pojavijo prve majhne gubice na zgornji ustnici, dekolte ni več gladek, čvrstost vezivnega tkiva pa se začne manjšati. Po 50. letu postanejo obrazne poteze sčasoma ohlapne, koža suha, gube pa izrazitejše. Hitrost staranja kože je le v 25 % pogojena z genetiko, glavni vpliv imajo življenjski slog in okoljski dejavniki.

Glavni krivci za staranje kože so UV-žarki, nikotin, alkohol, neuravnotežena prehrana, stres in pomanjkanje spanja.

Za zdravo in privlačno kožo je poleg zdravega načina življenja zelo pomembna tudi vsakodnevna uravnotežena ter raznovrstna prehrana. Nekatera hranila so za normalno presnovo kože in vezivnega tkiva še posebno pomembna.

S prehranskim dopolnilom Perfect SKIN Hyaluron nemški proizvajalec DR. GRANDEL razširja skrb za zunanjo lepoto z nego kože od znotraj. Izbrane in uravnotežene vitalne snovi, uporabljene v prehranskem dopolnilu Perfect Skin Hyaluron, pomagajo pri presnovi kože, ščitijo kožo in krepijo vezivno tkivo.

Kako ohraniti mlad in sijoč videz?

Hialuronska kislina je naravna sestavina kože in vezivnega tkiva. Približno 50 % celotne količine hialuronske kisline najdemo v koži in vezivnem tkivu. V kozmetiki se uporablja kot vlažilno sredstvo, saj ima odlično sposobnost za vezavo vode.

Uveljavila se je kot klasični kozmetični izdelek in postala nepogrešljiv del sodobne kozmetike za nego kože. Prehransko dopolnilo Perfect Skin Hyaluron vsebuje kombinacijo mikrohranil in 100 mg hialuronske kisline.

Vitamini biotin, niacin in vitamin B2 (riboflavin) ter mikroelement cink prispevajo k ohranjanju lepe in zdrave kože, vitamin C pa ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Priporočamo zaužitje ene kapsule na dan skupaj z nekaj tekočine.

Več informacij o izdelku najdete tukaj.