LASJE: Želiš več VOLUMNA? Jennifer Aniston razkrila TRIK, ki tanke lase spremeni v pravo grivico

Tako boš v samo enem koraku dodala volumen svojim (tankim) lasem! In ja, tale trik podpirajo tudi najbolj znani frizerski mojstri. Preveri! 

LASJE: Želiš več VOLUMNA? Jennifer Aniston razkrila TRIK, ki tanke lase spremeni v pravo grivico (foto: Profimedia) Profimedia
2. 6. 2022

Jennifer Aniston je znana kot igralka, zdaj pa tudi kot producentka, vendar je tudi uveljavljena poslovna ženska. Od leta 2021 je zvezdnica na čelu blagovne znamke izdelkov za lase, imenovane LolaVie. Od takrat ne okleva deliti svojih lepotnih nasvetov in hvaliti izdelkov svoje blagovne znamke, ki jih tudi sama redno uporablja.

Wow! Si videla novo poletno frizuro Rebeke Dremelj (ostrigla se je na kratko)

Potem, ko je v intervjuju za revijo Allure razkrila svojo popolno rutino za lase, je zvezdnica pravkar delila svoj nasvet za povečanje volumna svojih tankih las.

Jen je skupaj z legendarnim frizerjem Chrisom McMillanom, ki je ustvaril pričesko "The Rachel", pripravila ta kratek lepotni vodič.

Poglej si tole:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LolaVie (@lolavie)

Nasvet Jennifer Aniston za povečanje volumna las

V videoposnetku si Jennifer Aniston in Chris McMillan delita naloge. Medtem ko frizer na igralkine konice nanese LolaViejev izpopolnjujoči balzam, si igralka na hitro posuši korenine las. Če želiš povečati volumen, sušilnik za lase postavi nizko in navzgor, tako da toplota rahlo dvigne korenine.

Ta preprost trik se dobro obnese pri tankih laseh in ga lahko uporabljaš kadar koli v dnevu. Za večjo natančnost lahko ta postopek ponoviš z okroglo krtačo.

Ne francoska manikira, TOP trend je brazilska (zdrži celo večnost in narediš jo lahko sama)

Preberite več na Elle.si

Fotografije: Profimedia