Top frizure ta hip: Lasje na kratko!

Fantovske frizure so vroč modni trend, ki se je prijel tudi na rdeči preprogi, saj kažejo na drznost in samozavest tistih, ki si jih upajo nositi. Bi si jih omislila, če bi vedela, da imaš za nekatere izmed njih še vedno lahko svojo staro dolgo grivo?

January Jones (foto: Shutterstock, Miran Jušič, Alex Strokelj) Shutterstock, Miran Jušič, Alex Strokelj
1. 3. 2013

Petelinček

fffddd

Ahhh, občudujemo to divjo frizuro Miley Cyrus. A če se ne boš odločila, da lase ob strani pristrižeš res na kratko, kopiraj bolj damsko različico January Jones in lase ob ušesih le močno pogladi ob glavi nazaj proti temenu. Nato si daj duška in daljše lase na vrhu s pomado privzdigni, razkuštraj ali počeši na stran.

Pobrito ob strani

ddss

Rihanna se je iz kratkolaske čez noč prelevila v upornico z na eni strani zabrito glavo (hvala podaljškom) ... in ta frizura iz osemdesetih je spet postala 'must'. Nisi toliko pogumna? Poskusi eno od različic z modne brvi: ob strani si spleti nekaj vpletenih kit ali pa lase spni v zalizan čop, nato pa si na glavo povezni precej temnejšo lasuljo (kot pri Aminaki).

Na fanta

hhhggg

Anne Hathaway je dokaz, da si lako dama tudi s kratko frizuro. S podobnimi frizurami so se sprehodile tudi dolgolaske na brveh Prade. Trik? Lase povleci v čop (zelo dolge spni na zatilju, krajše na kroni glave). Čop natupiraj, nato pa ga povleci naprej k obrazu, da konice prekrijejo čelo. Definiraj jih s pomado.

Stran z dolgimi lasmi

nnb

Paž je spet 'in' , ve Marion Cotillard. Preden se zares ostrižeš, poskusi 'fejk' različico, kot jo je naši frizerki  Mashi iz M&S Hair ustvaril zvezdniški frizer Michael Shaun Corby, kreativni direktor pri Alterni. Lase nakodraj in na zatilju spleti v rahlo kito. Zavij jo pod lase in učvrsti z lasnico. Krajše pramene ob obrazu izvleci. 

Pripravila: Nika Veger

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri