Lady Gaga: Moj glas je tisto, za kar se zavzemam

Valentino Beauty predstavlja novo kampanjo za nov parfum hiše, Voce Viva, obraz kampanje zanj je Lady Gaga.

Lady Gaga: Moj glas je tisto, za kar se zavzemam (foto: Promocijski material) Promocijski material
2. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

Voce Viva je himna hrabrosti, individualnosti in svobodi

V srcu filozofije parfuma je glas (Voce) — njegova moč, edinstvenost, pomembnost in sposobnost vplivanja. Glas in parfum pa imata veliko skupnega: pustita nevidno, vendar izrazito nepozabno sled. Prav tako predstavljata edinstveno lastnost vsake ženske.

Film, ki predstavlja parfum Voce Viva, je kot ideja, ki izhaja iz virtualnega sodelovanja umetniškega direktorja hiše Maison Valentino Pierpaola Picciolija, režiserja Harmonyja Korina iz Los Angelesa in Lady Gage, vabilo k povezanosti in bolj vključujočem svetu. »Slavljenje enakosti, čaščenje generacije brez meja,« Pierpaolo Piccioli.

Pesem, posvečena različnosti in vključevanju, dediščini in sodobnosti, sporočilo filma »Moj glas, moja moč«, vabi ljudi, da uporabijo svoj glas za deljenje lastnih vrednot, razlik in prepričanj.

»Moj glas je tisto, za kar se zavzemam, to, zaradi česar se me sliši, potrditev moje individualnosti. Glas je živ. Ima lastno življenje. Glas je sila narave. Narava je močna. Pomembno je, kako ga uporabljate,« je povedala Lady Gaga.

S svojim sodobnim občutkom za sliko in kinematografskim pristopom režiser Harmony korine snema Lady Gago v moči trenutka, ko ženska uporablja svoj resnični glas.

Lady Gaga, zaradi spoštovanja socialne distance posneta sama, med drevesi, prepredenimi s svetlobo v gozdu v Los Angelesu, po vsem svetu poje pesem »A Sine from Above«, ljudje, posneti na strehah zapuščenih zgradb v Barceloni, pa združujejo glasove v zbor, poslušajo pesem in se pridružujejo njeni navdihujoči energiji. Napisana je bila v čast moči glasbe, ki ji je pomagala spremeniti življenje, in ko zasliši pesem, »se njeno srce takoj zaceli«.

»Počutila sem se močno in živo, slišala sem lasten odmev skozi gozd, ko sem pela v tej obleki. To me je spomnilo na mojo svobodo in da lahko doživim čarovnijo; želim si, da bi lahko vsak doživel svobodo in čarovnijo.«


Film z izražanjem okrevanja narave, glasbe in potrebe po povezanosti, ki ni bila nikoli večja, kot je danes, pošilja sporočilo upanja in ponovnega razcveta; sveta, v katerem je glas vsakogar slišan. »Ne obstajata dva ista glasa in vsak poje lastno in edinstveno pesem, vsi glasovi skupaj pa prispevajo k celotni človeški simfoniji.« Pierpaolo Piccioli.

»Menim, da lahko večina glasov vpliva pozitivno, vsak glas pa pusti vtis.«

Hiša Valentino Beauty je pri nadaljevanju svojega umetniškega sodelovanja, ki ga je začela z namenom predstavitve parfuma Born in Roma, izbrala fotografski par Inez & Vinoodh, da ob upoštevanju vseh pomembnih ukrepov Svetovne zdravstvene organizacije ovekovečita močno sporočilo pesmi in parfuma Voce Viva kot statično sliko, ki odraža kontekst izolacije. Inez & Vinoodh sta znova prikazala fotografije Lady Gage s prejšnjega snemanja v skladu z nepričakovanimi spremembami, ki se dogajajo v svetu.

S svojo izjemno sočutnostjo, zaradi katere sta najboljša modna fotografa, sta Inez & Vinoodh ovekovečila trenutek čistega čustva: kjer čas več ne obstaja, je pa del trenutka. Lady Gaga sije pod sijočim modrim nebom v rdeči dizajnerski obleki modne hiše Valentino, ki jo je oblikoval Pierpaolo Piccioli.

Ustvarjalci dišave so v sodelovanju s parfumerjema Honorine Blanc in Amandine Claire Marie v parfum vnesli tri osnovna načela hiše Valentino: barvo, kul pristop in visoko modo.

*Valentino Beauty je na voljo v vseh parfumerijah.