Ko boš videla ti 2 (zelo preprosti!) pričeski, boš lase nosila samo še TAKO

Obstaja verjetnost, da njeno variacijo že pridno uporabljaš.

Ko boš videla ti 2 (zelo preprosti!) pričeski, boš lase nosila samo še TAKO (foto: Profimedia) Profimedia
30. 6. 2021

Popoln primer dveh različnih pristopov k isti pričeski, ki je naravnost IDEALEN za poletne dni, nam je pokazala igralka Shailene Woodley, ki jo lahko od preteklega tedna dalje zopet spremljaš v drugi sezoni super ženske serije Majhne laži.

Shailene je svoje rjave pramene spela v figo na vrhu glave in z njo zakoraka na rdečo preprogo. Povsem preprosto bi se v njej sprehodila tudi v trgovino - tako univerzalna frizura je to.

Pričeska, ki jo lahko vsak dan ustvariš za v službo ali pa se z njo odpraviš na prijateljevo poroko, je super ideja za vroče dni, saj ti bo veter svobodno pihal okoli vratu, kjer ti kapljice potu ne bodo nase lepile pramenov las.

Izpeljava številka ena: U R E J E N A   F I G A

Preprosta, šik in vedno aktualna figa je pričeska, ki deluje tako na dolgih kot na srednje dolgih laseh in iz mode ni šla že več desetletij. 

Če jo želiš ustvariti, boš potrebovala krtačo, da bodo lasje gladko počesani, elastike, s katerimi boš lase spela v dolg čop in 'krof' elastiko, okoli katere boš ovila lase, da bo figa videti bolj bujno. Vse skupaj pripni z dodatnimi elastikami in lasnicami, dovolj trdno, da ne bo figa takoj razpadla, in poškropi z lakom za lase. Lahko se odpraviš ven!

Izpeljava številka dve: R A Z K U Š T R A N O   S   F R U   F R U J E M

Ta tip fige na vrhu glave odlično pristaja dekletom z okroglim obrazom, saj poudari oči in ustnice in zakrije dejstvo, da so tvoje ljubke ličnice skoraj neopazne. 

Morda misliš, da ne potrebuješ nobenega nasveta za to, kako figo ustvariš. Zaviješ jo okoli elastike tako da razmršeno štrli na vse strani. Izpustiš samo fru fru, ki je obvezen del, če želiš poustvariti to pričesko. No, razen če bi se želela igrati z ustvarjanjem lažnega fru fruja.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Bezeg je lahko ZELO učinkovito orožje proti CELULITU, a le, če ga uporabljaš TAKO

Priporočamo tudi: Preden se odpraviš nakupovat v Primark, NUJNO preberi tole (VSE, kar moraš vedeti)