Kate Middleton vsak dan uporablja TO stvar, ki v sekundi izbriše VSE gubice (njen naravni botoks)

Mediji Kate že leta očitajo, da si je privoščila botoks, zdaj pa je končno jasno, da je vse, kar je storila, uporabila TOLE naravno stvar! 

Kate Middleton vsak dan uporablja TO stvar, ki v sekundi izbriše VSE gubice (njen naravni botoks) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 6. 2022

Kate Middleton ima morda dostop do vseh vrst kozmetike in postopkov, a skrivnost njene sijoče in napete kože se skriva v organskem izdelku, imenovanem "naravni botoks", ki na žalost vseh, ki bi radi verjeli, da popoln videz Kate Middleton ne more biti plod naravnih tretmajev, nima prav nobene zveze z botulinskim toksinom, ki se uporablja predvsem za zategovanje obraza.

Nič čudnega torej, da kraljevi oboževalci z njenim lahkotnim kraljevim slogom, bleščečimi, popolno izpihanimi lasmi in brezhibno angleško rožnato kožo želijo razvozlati lepotne skrivnosti vojvodinje Cambriške. 

TO je pričeska, ki jo bomo nosile celo poletje (in tako preprosta je!)

Najverjetneje te je vedno zanimalo, kako je živeti kot del pomemben člen kraljeve družine. In za vse tiste, ki ste obsedene z lepoto in čudovito Kate, bodo te sanje sedaj postale resničnost. Kdo drug bi lahko poiskal boljši navdih za brezhiben naravni videz kot Kate Middleton? Britanska kraljeva družina namreč ni novinka v svetu lepote, saj se je vojvodinja na svoj poročni dan slavno naličila sama.

In na kaj prisega čudovita Kate Middleton

Vojvodinja prisega na "naravni botoks" in ga uporablja že leta, zanimivo pa je, da si to močno sestavino verjetno že videla na etiketah določenih lepotnih izdelkov, ne da bi vedela, kako učinkovita je.

Gre za spilantol, ki je pravzaprav lokalni anestetik rastlinskega izvora. Njegova dobra stran je, da se lahko uporablja večkrat na dan, njegov učinek pa je tako močan, da lahko za skoraj eno uro popolnoma zmanjša gube okoli oči.

Takoj namreč sprošča obrazne in mišične poteze za zmanjšanje gub. Po drugi strani pa se z redno uporabo obraz neguje in na dolgi rok zmanjšajo znaki staranja.

Pomembno je omeniti, da spilantol ni ne medicinska snov ne zdravilo, temveč izključno kozmetična sestavina. Gre za tako imenovano maščobno kislino, ki jo pridobivajo iz rastline Acmella oleracea in zapolnjuje drobne gube in prve znake staranja na obrazu.

Ne francoska manikira, TOP trend je brazilska (zdrži celo večnost in narediš jo lahko sama)

Dermatologi so potrdili njen pozitiven učinek, vendar trenutno ni dolgotrajnih študij, ki bi dodatno pojasnile učinek te sestavine. Do sedaj ni bilo opaženih nobenih stranskih učinkov, a strokovnjaki opozarjajo, da je treba kot pri vsakem drugem izdelku biti tudi pri tem previden.

Spilantol najdemo tudi v nekaterih priljubljenih kozmetičnih pripravkih, vendar je treba omeniti, da se ta sestavina uporablja šele po predelavi in ​​ekstrakciji ekstrakta v laboratorijskih pogojih, torej ni priporočljiva uporaba same rastline. Tudi njegova učinkovitost je odvisna od odstotka le-tega v določenem izdelku.

Njena izbira je namreč t.i Biotulin Supreme Skin Gel, ki ga je priporočila tudi Michelle Obama, in menda daje zavidljive ter vidne rezultate v zgolj 60 minutah uporabe (nato obstoji ves dan). Doslednost je ključna tudi za dolgoročne rezultate. Če ga uporabljate vsak dan 30 dni, se globina gub zmanjša, tvoja koža pa postane gladka, napeta in čvrsta, najdeš pa ga le v tujini.

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si