Karite neguje in ščiti z ljubeznijo

Nove omejene izdaje Karitejevi cvetovi ljubezni

Davnega leta 1980 je Olivier Baussan, ustanovitelj L'OCCITANA, spoznal ženske iz Burkina Fasa, ki so mu razkrile svojo lepotno skrivnost – dragoceno karitejevo maslo, ki je kmalu zatem postalo zaščitni znak L'OCCITANA.

Karitejevi cvetovi ljubezni (foto: promocijsko) promocijsko
21. 10. 2013 | Promocijsko sporočilo

Iz tega naključnega srečanja se je na L'OCCITANOVO pobudo razvila organizirana pridelava "čarobnega balzama", ki še dandanes sledi načelom pravične trgovine in je Burkinčankam pomagala do finančne neodvisnosti. Karitejevo maslo, od nekdaj poznano kot univerzalen in nenadomestljiv naravni lepotilni balzam za suho in izsušeno kožo, učinkovito obnavlja hidrolipidni zaščitni plašč kože ter jo hrani, pomirja, blaži in ščiti. Koža je mehkejša, prožnejša in bolj sproščena.

L'OCCITANE je letos ikonični kolekciji za nego telesa s karitejevim maslom vdihnil nove barve in svežino s tremi mikavnimi dišavami: NEŽNA VRTNICA, STRASTEN JASMIN in PREFINJENA VIJOLICA, ki sestavljajo novo, čutno ženstveno kolekcijo v omejeni izdaji: KARITEJEVI CVETOVI LJUBEZNI.

1. Ultrabogata krema za telo Strasten jasmin, 100 ml

L'OCCITANOVA nova omejena izdaja prodajne uspešnice, Ultrabogate kreme za telo, vas bo zapeljala strastno in očarljivo dišavo jasmina. Razkošna krema s kar 25 % karitejevega masla pomaga nahraniti in zaščititi kožo, jasminova esenca pa z zapeljivim dišavnim dotikom odišavi celo telo.

karite

2. Ultrabogata krema za telo Nežna vrtnica, 100 ml

L'OCCITANOVA nova omejena izdaja prodajne uspešnice, Ultrabogate kreme za telo, vas bo zapeljala z žametno dišavo svežih, pravkar nabranih vrtnic. Razkošna krema s kar 25 % karitejevega masla pomaga nahraniti in zaščititi kožo, esenca svežih, pravkar nabranih vrtnic pa s prefinjenim dišavnim dotikom odišavi celo telo.

karite

3. Ultrabogata krema za telo Prefinjena vijolica, 100 ml

L'OCCITANOVA nova omejena izdaja prodajne uspešnice, Ultrabogate kreme za telo, vas bo zapeljala z nežno dišavo prefinjene vijolice. Razkošna krema s kar 25 % karitejevega masla pomaga nahraniti in zaščititi kožo, esenca vijolice pa z odličnim dišavnim dotikom odišavi celo telo.

karite

4. Krema za roke Strasten jasmin, 30 ml

Krema za roke Strasten jasmin je nova omejena izdaja L'OCCITANOVE prodajne uspešnice, Kreme za roke s karitejevim maslom. Negovalna formula je obogatena s kar 20 % deležem karitejevega masla, ki pomaga nahraniti, mehčati in zaščititi kožo, dišavna esenca jasmina pa roke ovije v strastno in očarljivo dišavo.

krema

5. Krema za roke Nežna vrtnica, 30 ml

Krema za roke Nežna vrtnica je nova omejena izdaja L'OCCITANOVE prodajne uspešnice, Kreme za roke s karitejevim maslom. Negovalna formula je obogatena s kar 20 % deležem karitejevega masla, ki pomaga nahraniti, mehčati in zaščititi kožo, dišavna esenca svežih, pravkar nabranih vrtnic pa roke ovije v nežno cvetno dišavo.

krema

6. Krema za roke Prefinjena vijolica, 30 ml

Krema za roke Prefinjena vijolica je nova omejena izdaja L'OCCITANOVE prodajne uspešnice, Kreme za roke s karitejevim maslom. Negovalna formula je obogatena s kar 20 % deležem karitejevega masla, ki pomaga nahraniti, mehčati in zaščititi kožo, dišavna esenca nežnih in prefinjenih vijolic pa roke ovije v očarljivo cvetno dišavo.

krema

7. Balzam za ustnice Strasten jasmin, 15 ml

Organska formula*

L'OCCITANOV novi izjemno hranilen balzam za zaščito in nego ustnic vas bo zapeljal s strastno in očarljivo dišavo jasmina.

balzam

8. Balzam za ustnice Nežna vrtnica, 15 ml

Organska formula*

L'OCCITANOV novi izjemno hranilen balzam za zaščito in nego ustnic vas bo zapeljala z žametno dišavo pravkar nabranih vrtnic.

balzam

9. Balzam za ustnice Prefinjena vijolica, 15 ml

Organska formula*

L'OCCITANOV novi izjemno hranilen balzam za zaščito in nego ustnic vas bo zapeljala z nežno dišavo prefinjene vijolice.

balzam

10. Krema za roke s karitejevim maslom, 150 ml

L'OCCITANE se ni mogel upreti skušnjavi in je v ljubke cvetove ljubezni odel tudi embalažo svoje svetovne prodajne uspešnice, kultne Kreme za roke s karitejevim maslom, ki je v novi preobleki na voljo v omejeni izdaji. Krema, obogatena s kar 20 % karitejevega masla, je pravi balzam za roke z ultrabogato in kremasto teksturo, ki se povsem vpije in nemudoma zaščiti, nahrani in navlaži roke. Izvlečki medu, mandlja in kokosovega olja skupaj s karitejevim maslom zagotavljajo izjemno učinkovito nego.

krema

*Naravna in organska kozmetika s certifikatom Ecocert Greenlife v skladu s standardi Ecocert, dostopnimi na http://cosmetics.ecocert.com; odobril ECOCERT SA v skladu s standardom EFT, dostopnim na www.ecocert.com.

Ne spreglej!

Si želiš nove negovalne formule preizkusiti na lastni koži? Sodeluj v L'OCCITANOVI nagradni igri!

Prodajna mesta L'OCCITANE:

  • LJUBLJANA: Mestni trg 7, Citypark, Mercator Center Šiška, Supernova Rudnik, Nama, Maxi
  • BLED: Cesta svobode 10
  • MARIBOR: Europark, Gosposka ulica 11
  • CELJE: Citycenter
  • NOVO MESTO: Glavni trg 13, Qlandia
  • KOPER: Čevljarska ulica 35
  • PORTOROŽ: Obala 20
  • NOVA GORICA: Qlandia

Spletna trgovina www.loccitane.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri