Kako do popolnih trepalnic - bralke so testirale!

Si tudi ti želiš dolgih in gostih trepalnic, na naraven način? Tri bralke Cosma so preizkusile prav to - in bile navdušene!

16. 7. 2018 | Promocijsko sporočilo

Uredništvo je v sodelovanju z Lux-Factorjem izbralo 3 dekleta, ki so mesec dni testirale serum za rast trepalnic. Po zaključku testiranja smo strnili vtise in mnenje glede uporabe seruma, prilagamo fotke, ki smo jih naredili v uredništvu, sedaj ti pa predstavljamo "before & after" učinek seruma za rast trepalnic.

Privošči si gostejše, daljše, polnejše in temnejše trepalnice!


LUX-FACTOR EYELASH je senzacionalna inovacija na področju znanosti v kozmetični industriji. Gre za najbolj čisto, varno in naravno formulo za rast trepalnic na našem tržišču.

Brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov je terapija s serumom za rast trepalnic LUX-FACTOR EYELASH primerna, tudi če so tvoje oči zelo občutljive.

Poglej fantastičen napredek Nine, Marjane in še ene Nine po 30 dneh uporabe seruma za rast trepalnic!

Nina

"S serumom Lux-Factor za trepalnice sem bila zelo zadovoljna. Prvih 14 dni po uporabi v dolžini trepalnic ni bilo razlike, potem pa se mi je zdelo kot da so zrasle čez noč. Všeč mi je bilo enostavno nanašanje seruma z aplikatorjem, predvsem pa to, da me po uporabi niso nikoli pekle oči in da sem ga lahko brez skrbi uporabila pod maskaro, saj ne pušča sledi:)"

 

Nina P.

"Hvala Cosmopolitan za dolge trepalnice:) Priznam, da sem bila na začetku kar skeptična, ker si velikokrat želimo rezultate takoj, vendar pozabimo, da se nekatere stvari enostavno ne zgodijo čez noč, da trepalnice rastejo in potrebujejo tudi one svoj čas. Potem pa vauuuuu, najprej sam niti ne opaziš, pa te na to opozorijo prijateljice, sodelavci, češ, kaj se je zgodilo s tvojim obrazom, trepalnicami - kakoooo so dolgeeeee?!!?!? Lux-Factor bom uporabljala še naprej in ni večera, ko si ne bi nanesla seruma. Zgodi se, da že ležim v postelji in se spomnim: "Jojjj, pozabila si!" Z veseljem vstanem, si nanesem serum in mirno zaspim:)"

Marjana B.

"Čeprav imam srečo in so moje trepalnice precej dolge, sem si vedno želela gostejših. S pravo maskaro si  lahko trepalnice odlično poudarim, pa vendar mi je bila všeč misel, da maskare sploh ne bi potrebovala. 

Serum Lux Factor je hitro postal del jutranje in večerne rutine. Takoj za njim lahko nanesete črtalo in maskaro, poleg tega pa ne draži oči. Po dveh tednih sem sama opazila razliko, ko sem nadela sončna očala in sem jih morala pomakniti nižje, drugače sem jihkar "počohala" z novimi trepalnicami. Zdaj, ko nanesem še maskaro, pa ne mine dan, ko me ne vprašajo po znamki umetnih trepalnic :p

Ker goste in lepo oblikovane obrvi poudarijo oči, sem ga nanašala tudi na obrvi in glej ga zlomka, resnično so začele poganjati tudi tiste, ki sem jih neusmiljeno populila v srednji šoli! Hvala Cosmo, tale serum je od zdaj naprej vedno v moji kozmetični torbici."

Za polnejše, bolj goste, temnejše in močnejše trepalnice - do 85% več volumna

  • Spodbuja rast novih in daljših trepalnic - do 25% daljše trepalnice.
  • Pomaga preprečevati lomljenje in izpadanje tvojih trepalnic.
  • Brez maskare dosežeš make up učinek temnejših trepalnic.
  • Rezultati vidni že v 2-4 tednih.
  • 100% naravno in varno, brez neželenih stranskih učinkov.
  • Serum deluje tudi na obrveh.
  • Lahko se uporablja sočasno z umetnimi trepalnicami, ki lahko poškodujejo naravne.

Dober glas seže tudi do tujih blogerk

Kako do seruma

Svojo čarobno paličico za trepalnice (in obrvi) lahko naročiš tukaj!