Ko boš prebrala TOLE, si bo tudi sama želela obrvi, kot jih ima Meghan Markle

Če boš naslednjič v svojem salonu prosila za obrvi a la Meghan Markle, bo tvoj obraz gotovo videti bolj harmonično in uravnovešeno.

Ko boš prebrala TOLE, si bo tudi sama želela obrvi, kot jih ima Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
3. 2. 2019

Meghan Markle lahko zavidamo mnogo stvari, ta teden pa so ljudje začeli pogledovati k njenim obrvem.

Ja, prav si slišala, ljudje se na vse pretege trudijo posnemati obliko in urejenost nadvojvodinjinih obrvi. Njene obrvi so zares lepe, po nekaterih mnenjih pa tudi precej ugodne. 

Če se odpravljaš v London, lahko svoje obrvi urediš v salonu Nails& Brows Mayfair, kamor Meghan zahaja odkar se je leta 2016 preselila v britansko prestolnico. 

Obliko njenih obrvi je navdihnila Audrey Hepburn.

Slog je klasičen in brezčasen, popolnoma tak kot Meghan. Lepotno podjetje na svoji spletni strani poudarja, da je slog Audrey prva izbira gospodične Markle. 

Obrvi ustvarijo vtis obraznega liftinga in ustvari enostaven naraven videz obraza.

"Obrvi so polne in ravne, rep obrvi skoraj vodoravno zavije navzdol, konica pa je na koncu privihana navzgor.  Oči so videti bolj odprte, Meghan pa je z njimi videti naravno in sodobno," je svoje delo opisala kozmetičarka Sherrille Riley, ki ureja Meghanine obrvi.

Meghan zanje zapravi 66 evrov, slog obrvi pa ima v Londonu največje povpraševanje med potrošniki.

Ta slog obrvi je zelo prijetna sprememba od trenda temnih in ostrih Instagram obrvi, ki so bile priljubljene zadnja leta. Cosmo odobrava!

Če boš naslednjič v svojem salonu prosila za obrvi a la Meghan Markle, bo tvoj obraz gotovo videti bolj harmonično in uravnovešeno.

Fotografija: Profimedia

Preberi še: Meghan Markle in princ Harry sta izbrala botra za svojega otroka

Priporočamo tudi: Nova obleka Kate Middleton je že napovedala MODNI trend te pomladi (bodi prva!)