Izkoristi priložnost za: dolge, daljše, najdaljše trepalnice!

Že dolgo sanjaš o dolgih trepalnicah? Razkošnih in glamuroznih, a hkrati naravnih? Te sanje lahko uresničiš in poskrbiš za pogled, ki se mu ne more nihče upreti!

11. 2. 2019 | Promocijsko sporočilo

Dolge in razkošne, a hkrati naravne

Še pred kratkim si morala za učinek dolgih trepalnic nanesti več slojev maskare ali zapraviti kar nekaj denarja za umetne trepalnice, rezultat pa je bil vedno bolj ali manj izumetničen videz, ki si ga ne želiš. No, zdaj poznamo način, kako podaljšati svoje trepalnice in obenem ohraniti naravno lepoto. Prava izbira je serum za rast trepalnic.

Kateri je pravi?

Tudi na našem trgu je na voljo že nekaj serumov za rast trepalnic, vendar vsi ne vsebujejo preverjenih in kakovostnih sestavin, prav tako niso vsi zares učinkoviti. Med temi, ki preverjeno delujejo, je denimo serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki v samo 4 tednih opazno podaljša, zgosti in okrepi tvoje naravne trepalnice. Ta najhitreje delujoči naravni stimulator za rast, gostoto in krepitev trepalnic bo ob redni uporabi tako poskrbel za polnejše, bolj goste, temnejše in močnejše trepalnice, saj jih hkrati neguje in ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi ter pomaga preprečevati njihovo lomljenje in izpadanje. Smo že omenili, da deluje tudi na obrveh?

Navdušujoči rezultati!

Uporaba seruma Lux-Factor Eyelash je povsem preprosta, primeren pa je za vsakodnevno uporabo. Ko dosežeš želeno dolžino, ga lahko za vzdrževanje dolžine uporabljaš le 2- do 3-krat na teden. Pred nanosom, ki ti vzame le nekaj sekund, poskrbi le, da očistiš predel okrog oči.

In kaj lahko v resnici pričakuješ ob redni uporabi? Pričakuješ lahko tudi do 85 % več volumna, trepalnice pa lahko podaljšaš za kar 25 %.

Si se že odločila za?! Če se morda še nisi ...

... zdaj prihaja tisto najboljše! ALI VEŠ, da lahko kot bralka spletne strani Cosmopolitan serum Lux-Factor Eyelash naročiš 5 € ceneje?! Res je! KUPON v vrednosti 5 € lahko izkoristiš s kodo COSMO5 samo do konca meseca!
In kako to storiš? Naročiš ga lahko TUKAJ ali prek telefonske številke 01 777 41 07.


P. S. Znamka Lux-Factor ti na vse izdelke nudi tudi 30-dnevno garancijo, kar pomeni, da lahko serum 30 dni testiraš in ga, če z rezultati ne bi bila zadovoljna, tudi vrneš in prejmeš denar nazaj.

Naravni serum, ki ni testiran na živalih, je preizkusilo tudi že kar nekaj znanih Slovenk!

Te zanima, katere, in kakšni so njihovi rezultati? Klikni na njihove Instagram profile spodaj in se prepričaj na svoje lepe oči (ki bodo s serumom Lux-Factor Eyelash kmalu lahko še bolj poudarjene)!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G A J A (@gajaprestor) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love, Eva ❤ (@evaahacevcic_pakiz) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naravna kozmetika @luxfactor - za kožo v dobri kondiciji tudi po 40. (Krema 4D Hyaluron) 😊 in dolge, goste naravne trepalnice (serum za rast trepalnic Eyelash)

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten) on

Zdaj pa si tu oglej še nekaj primerjav pred uporabo seruma Lux-Factor Eyelash in po njem!

Kaja Jeromel:

Nika Čuk:

 Sindiana Jones: