Izjemna svežina – Nivea Energy Fresh

Na katero stvar najprej pomisliš, ko slišiš besedo ‘sveže’? Kaj vidiš? Kaj slišiš? Kaj vonjaš? In kaj čutiš?

14. 6. 2007

Spomladansko brstenje listov ali rosne kapljice, ki se svetlikajo v travi? Pršenje morskih valov ali rezine limone v mineralni vodni? Poletni dež? Žuborenje potoka? Ali pa je to hladen vetrič, ki nežno boža tvojo kožo?

Vedno na voljo

In kaj ne bi bilo čudovito, če bi si lahko občutke prav takšne svežine pričarala kadarkoli in kjerkoli bi hotela? Gotovo. In ker je tako razmišljala tudi skupina za raziskovanje in razvoj deodorantov pri znamki Nivea, je nastal nov deodorant Nivea Energy Fresh.

Samo za ženske

Namenjen je ženskam, ki so polne življenja. Ženskam, ki so spontane in ki želijo v celoti izkoristiti čar posameznega dne. Ženskam, ki se po službi ali študiju želijo zabavati in ki nočejo zamuditi ničesar. Ženskam, polnim energije – podnevi in ponoči. Prav one so tiste, ki najbolj potrebujejo deodorant s poživljajočo svežino. Takšnega, ki bo lahko 24 ur na dan sledil njihovemu živahnemu življenjskemu stilu in ki jih ne bo nikdar razočaral.

Izjemna svežina

Novi deodorant Energy Fresh je ženska inačica pred tem najbolje prodajanega deodoranta na svetu svetu – deodoranta Nivea Aqua Cool za moške, ki se ponaša z izjemnim osvežujočim učinkom. Glede na visoke rezultate na potrošniškem testu pa bo moral Nivea Aqua Cool svoj izjemni mednarodni uspeh najverjetneje kmalu deliti tudi z deodorantom Nivea Energy Fresh.

Oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri