Izberi svojo barvo las in se prijavi na Subrina Supreme!

Sijoči lasje so najlepši modni dodatek, zato je njihova nega zelo pomembna. Pa imaš barvo, ki ti najbolje pristaja in poudari tvoje najlepše poteze obraza?

Izberi svojo barvo las in se prijavi na Subrina Supreme! (foto: promocija) promocija
27. 2. 2012

Blondinka, rdečelaska ali rjavolaska … čokoladni ali temno čokoladni odtenek … naravna ali močno prekrivna formula barve?

Izbrati pravi izdelek za barvanje las doma je včasih težje, kot zbrati denar za barvanje v salonu.

In ravno zato smo v sodelovanju s Subrino pripravili delavnice, na katerih se boš spoznala z izdelki za barvanje doma in njihovimi prednostmi, se naučila določiti pravi odtenek, ki se najbolje poda prav tebi, ter se spoznala s skrivnostnimi triki, ki jih za najboljši učinek pri nanosu priporočajo strokovnjaki.

Vrata delavnice Subrina za barvanje las doma bomo 10. 4. 2012 ob 17. uri odprli 30 dekletom, ki se bodo prijavila na spletni Subrina Supreme prijavnici.

Subrina Supreme

Razkošne barve za lase

  • Priznamo, od barve za lase pričakujemo kar veliko – pobarvati mora prav vse lase (hej, nekatere imamo sive že pred tridesetim!), odtenek mora biti na pogled naraven, a neverjetno sijoč, želimo pa seveda tudi, da barva in lesk kar trajata in trajata.
  • Super je tudi, če formula vsebuje naravne sestavine, npr. olje mareličnih koščic, ker neguje lase in da čudovit lesk, izvlečke lotosa, ker podaljšajo obstojnost barve ter vračajo vlažnost in vitalnost lasem …
  • In vse to združujejo nove barve Subrina Supreme. Všeč so nam tudi zato, ker imajo v setu šampon Colour Fix Shampoo za umivanje las po barvanju, ki dodatno utrjuje obstojnost barve, in negovalni balzam za lase Prolonged Colour Conditioner za večkratno uporabo, ki lase po barvanju dolgotrajno neguje.