Imaš valovite lase? Na trgu je NOVOST, ki jih bo pomagala zravnati

Poskusila jo je tudi naša odgovorna urednica Ajda Hovnik Plešej, in namignemo lahko, da je nad njo na-vdu-še-na! Preberi, njeno izkušnjo! 💁🏻‍♀️

Imaš valovite lase? Na trgu je NOVOST, ki jih bo pomagala zravnati (foto: Unsplash.com/Element5 Digital) Unsplash.com/Element5 Digital
3. 12. 2019 | Promocijsko sporočilo

Imaš tudi ti nedefinirane valovite lase, ki (brez likalnika ali kodralnika) nimajo posebne oblike? 🤔 

Na uredništvo smo pred kratkim prejele novost, sušilnik za lase Wellneo 2 v 1 AirPro, ki je bil ustvarjen prav za dekleta z zgoraj opisano težavo. 

Zakaj se pravzaprav gre? 

Gre za novost v družini sušilnikov za lase, saj tvojo 'grivico' posuši kar 70% hitreje. Čisto zares! Primeren je tako za sušenje kratkih, kot dolgih las, saj se z enim zasukom iz običajnega fena spremeni v 'tunelni način', ki poskrbi, da so tvoji dolgi valoviti lasje po koncu obdelovanja bolj ravni in sijoči.

Običajen način                                                                             Tunelni način

Zakaj so lasje po uporabi tunelnega načina bolj ravni?

Tunelni način sušenja posuši lase v naravni smeri rasti lasne povrhnjice, zahvaljujoč delovanju negativnih ionov pa zapira povrhnjico in tako zaščiti zgornjo plast lasu. 

Te zanima, kaj o izdelku pravi Cosmo uredništvo?

Izkušnja naše odgovorne urednice Ajde Hovnik Plešej:

"Moji lasje so valoviti in običajno porabim kar nekaj časa, da jih ukrotim. Moja lasna lepotna rutina je videti nekako takole. Lase operem s šamponom za lase in balzamom. Kdaj pa kdaj nanje nanesem tudi masko za lase, da jih nahranim. Ko so lasje oprani, jih posušim in zravnam z likalnikom za lase. Odkar uporabljam Wellneo sušilnik za lase 2 v 1 AirPro, ki je – mimogrede – naravnost fantastičen, saj moje lase posuši dvakrat hitreje kot sušilnik, ki sem ga uporabljala pred tem, so moji lasje po sušenju bolj sijoči kot sicer, likanje las pa je preteklost. No, če sem popolnoma iskrena, občasno z ravnalcem zravnam le konice, nanje nanesem nekaj kapljic arganovega olja in … Volia! Pripravljena sem za nove izzive in podvige."

Pred uporabo                                                                             Po uporabi

Izkušnja spletne urednice Kaje Berlot

"Moji lasje so noroooooo divji in kodrasti, zato je bilo utopično pričakovati, da bi jih s sušilnikom popolnoma zravnala. Moram pa priznati, da sem opazila nekaj drugega! Moji lasje so po sušenju z običajnim sušilcem razmeršeni in zavozlani, medtem ko po uporabi Wellnea sušilnika za lase 2 v 1 AirPro tega ni bilo. In če obstaja izdelek, zaradi katerega se lahko odpovem česanju ali dvem, je to zagotovo izdelek, ki spada na mojo lepotno omarico."

Zakaj Sušilnik za lase 2 v 1 Wellneo AirPro potrebuješ tudi ti?

1. Ker predstavlja novo generacijo sušilnikov za lase, ki tvoje lase posuši do kar 70 % hitreje. 

2. Ker bodo tvoji lasje z njegovo pomočjo bolj sijoči. Zakaj? Ker bo integrirana nega z ioni poskrbela za sijoče lase. Ta lase utrdi in zgladi, da so videti bolj zdravi in sijoči, hkrati pa prepreči nastajanje statične elektrike v laseh.

3. Ekskluzivna tehnologija sušenja ti omogoča dva načina sušenja las. Uporabiš ga lahko kot običajen sušilnik za sušenje in oblikovanje las za kratke in dolge lase ali z načinom tunelnega sušenja za sušenje daljših las. In kako spremeniš način sušenja? Enostavno zavrtiš nastavek in spremeniš tok zraka.

4. Ker s sušilnikom za lase AirPro svojih las ne boš pregrela ali poškodovala. Oblikovan je posebej za kakovostno in profesionalno nego las, ki tvoje lase utrdi, zgladi in jim doda sijaj.

5. Tvoji lasje bodo zaščiteni pred zunanjimi vplivi, bolj gladki in lažje se bodo razčesali.

Izdelek je ta hip tudi znižan! Po AKCIJSKI CENI 19,99 evra (prej 59,99 evra) ga lahko kupiš TUKAJ.

Svojim lasnim travmam lahko sedaj končno pokažeš zobe!

Fotografija: Unsplash.com/Element5 Digital, Promocijsko gradivo