Imaš neverjetno suhe lase? Zgolj TEH nekaj sestavin jih bo spravilo v red!

Odgovor, kako do lepih las, se skriva v izbranih naravnih eteričnih oljih in lepotnem ritualu, ki je prilagojen potrebam las.

Imaš neverjetno suhe lase? Zgolj TEH nekaj sestavin jih bo spravilo v red! (foto: Unsplash.com/Maxx Miller) Unsplash.com/Maxx Miller
6. 8. 2018

Tu je L’Occitanova kolekcija Aromakologija, ki je zasnovana z različnimi blagodejnimi mešanicami petih eteričnih olj, ki pomagajo do krepkih in sijočih las, sam negovalni ritual pa je pravo aromatično doživetje.

Kako do lepih las?

1. Nahranite lase

... s 5 eteričnimi olji in oljčnim oljem (za suhe do zelo suhe lase).

L’Occitanova nova kolekcija za hranilno nego las je bogata z močjo eteričnih olj, ki okrepijo lase in jih pripravijo na vse izzive, s katerimi se soočajo. Edinstvena mešanica eteričnih olj in naravnega hranilnega kompleksa lase ohrani naravnost čudovite.

Rezultat? Lasje so prožni, svilnato gladki in čudovito sijoči. Bogata svilnata kremna tekstura zagotavlja edinstveno senzorično doživetje, izvrstna dišava pa prebudi vse čute!

2. Obnovite lase

... s 5 eteričnimi olji in izvlečki iz ovsa ter sončnice (za poškodovane lase).

Lasje so vsak dan izpostavljeni številnim škodljivim dejavnikom, zato se lahko hitro poškodujejo. L’Occitanova nova kolekcija za intenzivno obnavljanje las je zasnovana z mešanico eteričnih olj in naravnim obnavljalnim kompleksom, ki zagotavljata edinstveno aromatično izkušnjo in vidne rezultate.

Rezultat? Lasna vlakna so videti zglajena od korenin do konic. Lasje so mehki, vitalni in naravno sijoči. Lahka tekoča tekstura zagotavlja prijetno senzorično doživetje, izvrstna dišava pa prebudi vse čute!

Novi L'Occitanovi kolekciji, s katerima bo okrevanje las, ki so ob poletnih dogodivščinah 'potegnili ta kratko', mačji kašelj, prihajata na prodajne police s 16. avgustom 2018.

Imej krasen dan,
Ajda

Fotografije: Unsplash.com/@Maxx Miller

Preberi še: Raziskali smo, kako Adrijana Dimec redno neguje svoje božanske lase

Priporočamo tudi: Ne boš verjela, ampak ta frizura je spet 'in'! (načini, kako jo nositi)