Frizure: Kako ... poparčkati čop in figo!

To jesen bodo speti lasje združevali več frizur. Nam je všeč ta kombinacija; 50-odstotno zvita, 50-odstotno vihrava … in 100-odstotno seksi.

100-odstotno seksi - čop in figa. (foto: Getty Images, ilustracije: Stuart Mackenzie/eyecandy.co.uk) Getty Images, ilustracije: Stuart Mackenzie/eyecandy.co.uk
15. 10. 2011

Potrebuješ

  • elastiko
  • lasnice
  • pomado


Priprava

Zvečer umite lase posuši le toliko, da ostanejo vlažni. Razdeli jih na šest enako debelih pramenov in jih spleti v kite, da bodo drugo jutro valoviti.

Tehnika

1. Kite razpleti, lase razčeši s prsti. Krono zmasiraj, da ustvariš volumen na vrhu glave. Nato lase narahlo počeši, le toliko, da niso videti zavozlani.

2. Lase zberi v čop na zatilju. Naj ne bo zategnjen; pusti, da je zadnji del napihnjen kot bula in da nekaj pramenov prosto pada ob obrazu.

3. Nato rep zavij in ga ovij v smeri urnega kazalca okrog vrhnjega dela elastike, da ustvariš figo. Učvrsti jo z lasnicami, čop pa pusti, da prosto pada čez hrbet.

4. Iz fige nežno izvleci nekaj tankih pramenov, tako da bo videti nekoliko razkuštrana in podobna vozlju.

5. Na koncu s prsti razkuštraj še rep, da ustvariš polnost in teksturo.

Nasvet

Preden rep obdelaš, med prsti podrgni pomado. Dodala bo seksi teksturo in nekoliko učvrstila frizuro.

Priredila: Nika Veger, fotografije: Getty Images, ilustracije: Stuart Mackenzie/eyecandy.co.uk

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri