FOTO: Tretja konferenca lepotnih blogerk bila nepozabna!

Minuli petek, 10. novembra. 2017, je v hotelu Lev v Ljubljani potekala 3. konferenca lepotnih blogerk - Beautyfull Bloggers MeetUp 2017. Slovenske lepotne blogerke in 1 bloger, strokovnjaki z različnih področij in ponudniki lepotnih izdelkov in storitev so se družili in s predajanjem znanja vnovič poskrbeli, da bo lepotno blogerstvo v prihodnje še boljše.

FOTO: Tretja konferenca lepotnih blogerk bila nepozabna! (foto: Marko Ocepek) Marko Ocepek
16. 11. 2017

Lepotni dogodek je postregel s trendi v digitalnem svetu, lepoti, hrani in zabavi.  Dogajanje je povezoval Peter Poles.

Slovenske lepotne blogerke so poslušale predavanja s področij bloganjadružbenih omrežij, You Tuba in kozmetike, ki so jih pripravile beautiful strokovnjakinje, kot so Petra Arula (o jezikovno brezhibnem pisanju), mag. Irena Deželak (o povezovanju ter poslovni in osebni rasti), Tjaša Deu (o tem, kako pripraviti gledljive video vsebine), Monika Horvat (o vsem, kar je treba vedeti v zvezi s Facebook objavami), Nina G. Krajnc (o lepotnih mitih in resnici) in Lena Gregorčič (o tem, kako do dobrega SEO zapisa).

Nadvse zanimiva je bila tudi okrogla miza, ki jo je moderirala Ula Furlan, svoje misli o medijski pismenosti pa so strnile dr. Sandra Bašič Hrvatin, Katarina Bervar Strnad, Nika Erčulj in dr. Sonja Merljak Zdovc.

Pokrovitelji dogodka so bili: Aicon Academy, Alterna Haircare, Ars Florae Gardenia, Afrodita Kozmetika, Avon, Catrice, Fidimed, Honor, Ličila.si, l'Occitane, Lotique, Medex, Melvita, Makeup Revolution, Nelipot, Olaplex, Philips, Rauch Fresh, S.Oliver, Smile Concept Store, Sisinger21, The Body Shop, Vivaderm, Vichy in Yankee Candle. Prav vsi so blokerke navdušili s predstavitvijo prihajajočih novosti.

Izobraževanje lepotnih blogerk se je zaključilo z družabnim razvajanjem. Obiskovalke in obiskovalec so lahko uživali v friziranju, ličenju in manikiri, ter se zabavali ob glasbi in fotografiranju.

V okviru dogodka pa je organizatorka Nika Veger podelila tudi blogerske nagrade Beauty Bloggers Awards 2017, o katerih si več lahko prebereš v prispevku: Slovenske lepotne blogerke izbrale najboljši izdelek za nego las (in druge top lepotne izdelke!)