FOTO: Druga konferenca lepotnih blogerk znova požela izjemen uspeh!

V petek, 7. 10. 2016, je v hotelu Lev v Ljubljani potekala 2. konferenca lepotnih blogerk - Beautyfull Bloggers MeetUp 2016. 60 lepotnih blogerk, strokovnjaki z različnih področij in ponudniki lepotnih izdelkov oziroma storitev so se družili in s predajanjem znanja poskrbeli, da bo lepotno blogerstvo v prihodnje še boljše. 

FOTO:  Druga konferenca lepotnih blogerk znova požela izjemen uspeh! (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
13. 10. 2016

Dogodek, katerega tematika se je tokrat vila okoli slogana Bodi samosvoja, bodi samorog!, je postregel s trendi v digitalnem svetu, lepoti, hrani in zabavi.  Dogodek je povezoval Peter Poles

60 lepotnih blogerk je poslušalo predavanja strokovnjakov kot so Aleš Bravničar (predaval je kako do trendne in kakovostne Instagram fotografije), Lena Gregorčič, ki je razkrila kako do dobrega SEO zapisa, priznana srbska blogerka Branislava Antović, ki je navdušila s svojo zgodbo o uspehu, Mojca Marš, ki je predala svoje FB znanje, Sanja Macur, ki je razkrila kako povečati promet na blogu, Jeanette Berdos, ki je predstavila unikatnost izdelkov Dvorec Trebnik in Kristina Vidic, make-up artistka, ki je razkrila prihajajoče trende in nas seznanila s podrobnostmi iz zakulisja svetovnih modnih revij.

Nadvse zanimiva je bila tudi okrogla miza o Instagramu, na kateri je poznavalec družbenih omrežij Matej Špehar vplivneže na Instagramu neusmiljeno zasliševal o tehnikah in trikih, ki jih uporabljajo za uspešnost svojih profilov.

Glavni pokrovitelj dodgodka je bila slovenska naravna znamka Dvorec Trebnik, seveda pa niso manjkali tudi ostali ponudniki lepotnih izdelkov in storitev, ki so blogerke navdušili s predstavitvijo prihajajočih novosti.

Izobraževanje lepotnih blogerk se je zaključilo z družabnim razvajanjem, saj so blogerke lahko uživale v friziranju, ličenju in manikiri, ter se zabavale ob glasbi in giff fotografiranju.

V okviru dogodka pa je potekala tudi že druga podelitev blogerskih nagrad Beauty Bloggers Awards 2016, o katerih si več lahko prebereš v prispevku: Slovenske lepotne blogerke izbrale najboljšo kremo za nego telesa (in druge top lepotne izdelke!)