Lepota Promocijsko sporočilo

Fatalna ženska razkriva skrivnost svojega svežega izgleda

9. 7. 2024
Fatalna ženska razkriva skrivnost svojega svežega izgleda (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Simpatična Martina Švab, fatalna ženska 2024, s svojo karizmo, preprostostjo in samozavestjo predstavlja ideal sodobne ženske. Njena skrivnost je kombinacija notranje energije in negovane zunanjosti. Martini je usodni naziv prinesel tudi izredno pestro obdobje z veliko dogajanja. Odkrile smo tretma, ki ji pomaga vzdrževati sijoč in svež izgled.  

V zadnjih letih bliskovito narašča ozaveščenost o pomembnosti kakovosti kože, ki jo izgubljamo zaradi stresa in vplivov okolja. Kaj, če bi lahko samo z enim tretmajem ponovno zasijala? 1 tretma in do 15 mesecev sijoče kože z manj utrujenim in dehidriranim videzom, z zmanjšanimi drobnimi linijami, brazgotinami, neenakomernim tenom in teksturo. Ja, to je mogoče!

Vse o tretmaju, na katerega prisega tudi fatalka, nam je razkrila Nina Suvorov, dr. med. specialistka plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije iz Urbane Estetike.

V preteklosti so se ljudje za estetske posege odločali šele ob vidnih znakih staranja, pogosto v 50-ih ali 60-ih letih. Danes pa je poudarek na preventivi, saj se izguba kolagena in kakovosti kože začne že v 20-ih. »V angleščini so skovali izraz »prejuvenation«, ki predstavlja vse postopke s katerimi lahko odložimo ali omilimo vidne znake staranje, še preden se ti pojavijo. V to kategorijo spada tudi tretma Restylane Skinboosters, ki pomaga do boljše kakovosti kože tudi Martini.« razlaga dr. Nina Suvorov.

promocijska fotografija

Kaj pravzprav je tretma Restylane Skinboosters in kako deluje?

To je preparat na osnovi hialuronske kisline, ki je zasnovan tako, da obnavlja naravno vsebnost hialurona v koži, kar je ključno za hidratacijo in zmanjšanje gubic. Dr. Suvorov dodaja: »Učinek je viden že v nekaj dneh po tretmaju, za najboljše rezultate pa priporočam 2 ali 3 tretmaje v razmaku 4 tednov. Preparat deluje kot nekakšna spužva, ki nase veže vodo, s tem pa zagotavlja rezultate, ki trajajo do kar 15 mesecev.«

Tretma Restylane Skinboosters je bil predstavljen že leta 2004 in velja za prvega na osnovi hialuronske kisline za globinsko vlaženje kože. Njegovi rezultati so bili odslej dokumentirani že v več kot 60 strokovnih člankih. »Po tretmaju pogosto posegam tudi za izboljšanje kakovosti kože na področju vratu, dekolteja in rok. Tretma je izredno hiter, neinvaziven in neboleč, v kožo na izbranem področju se injicira mikro kapljice hialuronske kisline. Po injiciranju se enakomerno razporedijo v podkožju, kjer tvorijo sloj, ki zagotavlja globinsko vlaženje in postopno izboljšanje elastičnosti ter gladkosti kože.« pojasnjuje dr. Suvorov.

promocijska fotografija

Subtilni in naravni rezultati – to je tisto, kar navdušuje!

Okolica sicer resda opazi mladostno svež in sijoč izgled, vendar ga nikoli ne poveže z estetskimi terapijami, prej s kakovostnim počitkom. Prav diskretno izboljšanje videza in naravni rezultati brez pretiravanja so cilj tretmaja s Skinboosterji. Martina Švab je s pomočjo tega tretmaja našla način, kako ohraniti svojo fatalno energijo in sijoč videz tudi v najbolj napornih obdobjih. Prebudi fatalko v sebi in to poletje zablesti v polnem sijaju in nepozabnih trenutkih, kjerkoli že si!

promocijska fotografija