Estee Lauder & Cosmo: Nagradni roza oktober!

Da so pri Estée Lauder Companies tudi letošnjo globalno kampanjo za boj proti raku dojke The Breast Cancer Awareness Campaign 2010, široko zastavili, smo tukaj že pisali.

13. 10. 2010

... da pa bi za ozaveščanje deklet in žena naredili še več, so se pri Estée Lauder Companies povezali še s spletnim Cosmom v edinstveno nagradno akcijo, katere skupni imenovalec bosta:

  • Cosmo rožnata, ki je hkrati tudi zaščitna barva pentlje, ki simbolizira boj proti raku dojke in zato tudi celomesečne kampanje ozaveščanja proti tej bolezni,
  • in pa lepotila ter ličila v tej barvi, saj je ravno ‘Pink Ribbon’ kolekcija izdelkov petnajstih Estée Lauder kozmetičnih hiš eden od ključnih nosilcev oktobrske kampanje. S prodajo izdelkov omenjene kolekcije se bodo zbirale donacije za slovensko združenje za boj proti raku dojk Europa Donna, v Sloveniji pa bodo v ta namen naprodaj izdelki Clinique in Estée Lauder.

Iščemo najboljšo fotografijo!

Vse, ki želite sodelovati v našem malem nagradnem foto natečaju, tako pozivamo, da se lično in ženstveno naličite v barvi, ki jo z razlogom slavimo v mesecu oktobru, in svoje remek delo ovekovečite v foto-portretu.

S svojo najboljšo fotografijo, s katero se boš lahko potegovala za enega od petih nagradnih paketov, pa nam – skupaj z osnovnimi podatki, kot so: ime, priimek, naslov in telefonska številka - pošlji na:

  • nagrade@adriamedia.si (da se tvoja pošta ne bo izgubila v poplavi odgovorov na druge nagradne igre, v naslovu elektronske pošte obvezno zapiši še: Roza oktober!)
  • ali pa jih objavi direktno na naš FB profil, kjer te bodo s svojimi 'lajki' podprli še tvoji (in naši) spletni FB prijatelji.

Izbor izbora gre na glasovanje

Fotografije portretov bomo zbirali od 5. do najkasneje 14. oktobra (do 9. ure), nagrajenke pa tokrat ne bo določil žreb, temveč žirija in glas ljudstva.

Med fotografijami, ki bodo vsaj približno primerne za objavo, bomo v spletnem uredništvu izbrali dvanajst najbolj impresivnih, o peterici nagrajenk pa bo na koncu odločilo še spletno glasovanje, ki bo potekalo med 14. in 20. oktobrom.

Pa nagrada? Bo! Zelo roza ;)

V upanju, da te bo k sodelovanju spodbudila nagrada, pa dodajamo še podrobnejši opis tokratnega nagradnega paketa, ki ga lahko občuduješ tudi v naši naslovni fotografiji:

V kompletu Estée Lauder Evelyn Lauder Lip Set boš našla kolekcijo izdelkov za ličenje ustnic, katere barvne nijanse je izbrala Evelyn Lauder, vsebuje pa rdečilo za ustnice, glos za ustnice in svinčnik za ustnice. Roza embalaža rdečila za ustnice te bo spominjala na podporo kampanji, ličila pa so shranjena v roza šatulji z ogledalcem.