Essentiq: Naravna kozmetika z edinstvenim značajem in osebnostjo

Imej se rada ... in začni gledati tudi na to, kaj daš nase, ne le vase!

27. 11. 2012 | Promocijsko sporočilo

Essentiq je nova slovenska blagovna znamka visokokakovostnih, naravno ekoloških kozmetičnih izdelkov in naravnih dišav za dom.

Vsebuje vsaj 95 odstotkov naravnih sestavin, od katerih je najmanj deset odstotkov ekološko pridelanih. Vsak izdelek Essentiq vsebuje vsaj pet premišljeno izbranih sestavin, ki se po učinkih dopolnjujejo ter so brez toksičnih in drugih koži škodljivih snovi.

Izdelki Essentiq ne vsebujejo sestavin, pridobljenih iz živali, razen živalskih pridelkov, kot sta mleko in med, embalažo kozmetike Essentiq pa je mogoče v celoti reciklirati.

Izbiraš lahko med izdelki za nego obraza s certifikatom ecocert, izdelki za nego telesa, las, otrok in moške kože, v predprazničnih dneh pa so ponudili tudi pester darilni program.

Ecocert Certifikat

Med pestro ponudbo kozmetike Essentiq lahko izbiraš izdelke  za celo družino. Ženska kozmetika Essentiq se lahko pohvali s certifikatom Ecocert.

Essentiq je nastal kot plod pogumne ter drzne ideje, kako razviti lastno blagovno znamko kozmetike in dišav za dom na osnovi naravnih učinkovin v najvišji sprejemljivi meri in z najvišjimi standardi kakovosti.

V Belgiji in Italiji

Kozmetično linijo Essentiq izdelujejo v Belgiji v proizvodnji, ki izpolnjuje certifikat Ecocert,  dišave za dom Essentiq pa v preverjenih laboratorijih po lastnih, zaščitenih recepturah v Italiji.

V predprazničnih dneh je podjetje Essentiq zate pripravilo tudi pester darilni program. Razvajanje telesa in duha z naravnimi ter ekološkimi kozmetičnimi izdelki in dišavami za dom Essentiq naj bo tvoj vsakdan in ne le privilegij.

Kako do kozmetične linije Essentiq?

Izdelke Essentiq lahko kupiš v spletni trgovini ali preko prodajnih zastopnikov. Celotno paleto izdelkov, bogato knjižnico učinkovin in nasvete za uporabo naravne kozmetike najdeš na www.essentiq-cosmetics.com.

Essentiq, poslovna priložnost!

Življenje ponuja različne izzive. Če so ujeli tvoje zanimanje za izjemno naravno in ekološko kozmetiko in dišave za dom Essentiq, potem te čaka prijazno povabilo - postani članica prodajne družine Essentiq.

Essentiq zastopnikom nudi celovito izobraževanje in podporo, stimulativno nagrajevanje in prijetno druženje.

Ne dovoli, da ti priložnost uide. Klikni na www.essentiq-cosmetics.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri