Tale SEKSI zvezdnica nikoli ne uporablja deodoranta (+najdlje v Hollywoodu zdrži BREZ tuša!)

Velja za eno najlepših igralk vseh časov, njeni osebni asistenti in varnostniki pa so javno že večkrat povedali, da je telesni vonj lepotice preprosto nevzdržen. Uf!

Tale SEKSI zvezdnica nikoli ne uporablja deodoranta (+najdlje v Hollywoodu zdrži BREZ tuša!) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 8. 2021

Zadnjih nekaj tednov po svetovnem spletu krožijo nič kaj laskavi seznami tistih priljubljenih, bogatih in privlačnih zvezdnikov, ki se zelo neradi ...

... umivajo in sploh ne skrbijo za svojo osebno higieno. Khm ... kako prosim? Za vse sta pravzaprav kriva igralca/zakonca Mila Kunis in Ashton Kutcher, ki sta v priljubljenem podkastu javno priznala, da svojih otrok ne umivata, dokler na njih ne opazita izrazite umazanije.

Mila, ki je svoje zgodnjo otroštvo preživela v rodni Ukrajini, preden so s starši pobegnili v Ameriko, je pri tem še dodala, da sama nikoli ni kaj veliko dala na tuširanje. Zanimivo, kajne?

Zakonca sta sicer že v preteklosti priznala, da ne uporabljata deodoranta, družbo pa jima dela kar cela četica njunih so-zvezdnikov, ki z njima delijo enako mišljenje. 

Poglej, katera izjemno znana in priljubljena igralka je prav tako priznala, da zanjo uporaba deodoranta ni nič kaj naravnega:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Da, 'čedno dekle', Julia Roberts, ki še danes velja za eno najlepših igralk vseh časov, je uporabi sredstev proti potenju enostavno rekla: "Ne!"

Julia je med svojimi soigralci znana tudi po tem, da več dni 'zdrži' brez prhanja, svoje lase pa umiva zgolj nekajkrat na leto. Njeni osebni asistenti in varnostniki so tako javno že večkrat povedali, da je lepotica kot neke vrste zmešana hipijevka, katere telesni vonj je nevzdržen. Uf!

Vojno z deodoranti pa bijejo tudi mnogi moški predstavniki Hollywooda, kot na primer Brad Pitt, ki so ga lastni otroci klicali 'smrdeči očka', na svoj naravni, 'moški' vonj pa prisegajo še Matthew McConaughey, Leonardo di Caprio, Bradley Cooper in Russell Crowe. Hm ... morda pa vseeno niso tako seksi kot smo mislile?

Kaj praviš? Se ti tole zdi bizarno in ogabno ali te takšne kaprice zvezdnikov sploh ne presenečajo več?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: V Primarku najdeš najbolj modno jopico ta hip (+ kako jo nosiš kot profesionalka)

Priporočamo tudi: Poglej, kaj o tvoji OSEBNOSTI pove dejstvo, da si rojena v mesecu avgustu 🐬 (hudoo)