Eleganten, izboljšan, trajnosten in v še boljši steklenički: spoznaj novi Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Posodobljena formula zagotavlja najtanjši in najbolj zračen naravni matiran videz ne glede na vrsto, barvo ali stanje kože.

Eleganten, izboljšan, trajnosten in v še boljši steklenički: spoznaj novi Lancôme Teint Idole Ultra Wear (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
10. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Leta 1997 je Lancôme prvič predstavil Teint Idole.

Od takrat slovi po svoji zmagovalni tehnologiji in je sinonim za celodnevni naravni matiran videz, ki nudi izjemno udobje, dolgotrajno prekrivnost in navlaženost brez lis, sprijemanja ali občutka maske.

Posodobljen in izboljšan Teint Idole Ultra Wear uresničuje najbolj pereče želje žensk glede kože, zato je postal globalna ikona. Je zaveznik, sredstvo za samoizražanje in opolnomočenje. Ostaja najbolje prodajan tekoči puder podjetja Lancôme in zagotavlja dokazano vrhunsko delovanje – leto za letom. Zato ni nič nenavadnega, da se nenehno uvršča med najbolj priljubljene tekoče pudre po vsem svetu.

Teint Idole Ultra Wear je bil posodobljen na osnovi 26 letnih raziskav, od prvega dajanja pudra Teint Idole na trg. Patentiran je do leta 2033 ter podprt s 14 raziskavami in 11 leti razvoja. Danes se ta neverjetna zgodba nadaljuje, saj Lancôme premika meje s patentirano formulo novega in izboljšanega tekočega pudra Teint Idole Ultra Wear, ki presega pričakovanja in vsem pomaga najti popoln odtenek.

Doseži novo raven zračnosti z najbolj testiranim, zanesljivim in priljubljenim tekočim pudrom Lancôme 

Uživaj v še bolj obstojnem tekočem pudru, ki koži dopušča svoboden občutek. Novi Teint Idole Wear Ultra zagotavlja 24-urno nezaznavno prekrivanje z najtanjšo in najbolj zračno formulo do sedaj.

Pripravi se na novo raven celodnevnega udobja in obstojnosti brez obtežitve.  

Teint Idole Ultra Wear temelji na napredni tehnologiji Airwear Technology™, zato je tako lahkoten, da ga sploh ne boš čutila. Je zračen, hkrati pa nudi 24-urni naravni mat videz.  

Posodobljeni Teint Idole Ultra Wear je obogaten z 81% serumom za nego kože, ščiti pred onesnaženjem v urbanem okolju in ščiti pred UV žarki z zaščitnim faktorjem 35. Nova formula, boljša kot kdajkoli prej, je odporna na znoj in vsebuje hialuronsko kislino, moringo, vitamin E, prebiotike in probiotike, kar zagotavlja dolgotrajno vlaženje, ščiti kožo pred onesnaženjem in ščiti kožno pregrado. 

»Ko pride do ličenja kože, se ne zadovoljimo več z osnovnimi kriteriji, ki opredeljujejo dobro ličilo. To želimo preseči s tem, da poskušamo razumeti, kako lahko ličilo izboljša tudi videz in občutek na koži. V okviru tega pristopa se odločamo, katere učinkovine uporabiti v naših formulah.« 

- mednarodna znanstvena direktorica podjetja Lancôme, dr. Annie Black  

Vrhunski tekoči puder za vse vrste in stanja kože

Teint Idole Ultra Wear je primeren za vse vrste kože, ne glede na njene potrebe ali stanje in prekrije nepopolnosti, madeže, sledi aken rdečico itd. Pripravljen je na vse življenjske izzive in vse vrste kože ter zagotavlja naravno prekrivnost, ki nikoli ne ustvarja občutka maske, brezhiben matiran videz brez sprijemanja, ultra svež in lahkoten občutek na koži ter s formulo, ki skrbi za vrhunsko udobje in ne izsuši kože ali zamaši por.  

Ta nova izjemna formula je bila preizkušena v resničnem življenju in v ekstremnih pogojih

Ne prenaša se na oblačila in je ostala odporna na mastno kožo v okviru 7-dnevnega testa, odporna na vlago na testu v turški kopeli, v katerem je sodelovalo 30 žensk, in odporna na znoj v okviru testa v savni, ki je vključeval 33 žensk.

Teint Idole Ultra Wear, preizkušen med športnimi dejavnostmi na 196 ženskah, je odporen na izzive, ki jih prinaša življenje, zato ste lahko povsem brez skrbi, saj vam zagotavlja vrhunsko odpornost na znoj, vročino in vlago. Poleg tega se zdaj prilagodi potrebam vaše kože – od kože nagnjene k aknam do mastne, občutljive in suhe kože – saj vpije in matira sebum ter zabriše pore, hkrati pa ostaja izjemno lahkoten in svež. 

Eleganten, izboljšan, trajnosten in v še boljši steklenički  

Popelji naravni matiran videz v nove višave – nova kampanja proslavlja moč novega Teint Idole Ultra Wear. Pridruži se Zendayi, Lily in Lupiti ter prevzemi nadzor nad obstojnostjo ličil.

V novi kampanji proslavljajo najbolj napredno Lancôme obstojno ličilo, ki tvojo kožo osvobodi s 24-urno nezaznavno prekrivnostjo za vse vrste, barve in potrebe kože – zdaj s še natančnejšimi odtenki za vse. Dvigni obstojnost ličil na višjo raven. Stvari imaš ponovno v svojih rokah.

Z novim Teint Idole Ultra Wear imaš moč, da živiš svojo naravno lepoto. 

Foto: promocijsko gradivo