Egipčanska depilacija s sladkorno pasto Cleopatra

Si prepričana, da je depilacija lahko le skrajno boleč postopek, ki pa se mu v luči priprav na poletje enostavno ne moreš ogniti? Kaj pa, če ti povemo, da obstaja popolnoma naravna depilacija, ki brez vraščanja, vnetij in rdečice obljublja dolgotrajno gladkost?

21. 6. 2013 | Promocijsko sporočilo

Skrivnost je odkrita ...

... in loči te samo en korak do neboleče in dolgotrajne depilacije – sladkorna pasta CLEOPATRA za egipčansko depilacijo z dodatkom vrtnega ognjiča in aloje.

Več kot dva tisoč let so za skrivnost Cleopatrinega negovanega videza vedeli le izbrani, zdaj pa si prišli na vrsto tudi ti. Depilacija s sladkorno pasto CLEOPATRA oziroma danes popularno imenovana egipčanska depilacija je spremenila higienske navade žensk po vsem svetu. Idealna zmes iz sladkorja, vrtnega ognjiča in aloje je sladkorno pasto CLEOPATRA nagradila s certifikatom ECOCERT, zlato medaljo za inovacijo v Ženevi, in jo postavila na prvo mesto depilacijskih proizvodov svetovne kategorije.

Zakaj je sladkorna pasta CLEOPATRA tako posebna?

Sladkorna pasta CLEOPATRA v nasprotju z voskom ne odstranjuje zaščitnega sloja kože, temveč s svojimi blagimi zrnci deluje kot nežen piling in gladi kožo. Edinstvena sestava in hladna uporaba sta idealni za osebe z občutljivo kožo, s krčnimi žilami in popokanimi kapilarami ter za tiste, ki so imele opekline in druge stranske učinke, ki jih povzročajo preostala depilacijska sredstva. Poleg tega zaradi svojih zdravilnih zeliščnih sestavin zmanjšuje bolečino pri depilaciji ter pomirja vnetja in rdečico.

Tehnika nanosa sladkorne paste CLEOPATRA omogoča odstranjevanje dlačic že od dolžine 2 mm. Nanašanje paste v nasprotni smeri rasti dlak in odstranjevanje v smeri rasti je depilacijska tehnika, ki preprečuje vraščanje, vnetja in rdečico. Z redno uporabo sladkorne paste CLEOPATRA koren dlake počasi slabi, dlačice se redčijo, ti pa boš v naslednjih štirih tednih ponosno razkazovala svojo svilnato gladko in mehko kožo.

Odkrij skrivnosti starodavnega Egipta in se prepusti edinstvenemu doživetju kraljevske depilacije!

Sladkorno pasto CLEOPATRA lahko spremljaš tudi na njihovem Facebook profilu.