Dr.Hauschka nagrajuje z darili narave

Znana je nagrajenka naše nedavne nagradne igre z darili narave: Dr.Hauschka.

26. 11. 2008

V nagradni igri smo vas spraševali po vrsti rože – pravijo ji kar kraljica vseh rož – ki je sestavina 56-tih preparatov Dr.Hauschka. In da se vprašanje tistim, ki ste novičko nagradne igre vsaj prebrali in ne le bežno preleteli, je bilo očitno, ko so se k nam pričeli stekati sami pravilni odgovori.

Pravilni odgovor je bil seveda ...

Damascena rose

Začetki sistematičnih raziskav in proizvodnje homeopatskih in antropozofskih zdravil družbe Wala segajo v leto 1924. Nekaj let kasneje je dr. Rudolf Hauschka z revolucionarnim postopkom ritmiziranja pripravil prvi vodni ekstrakt vrtnice, v katerem se je zdravilna in vitalna moč rastline brez dodajanja konzervansov ohranila neverjetnih 30 let!

In prav Damascena rose – ekstrakt vrtnice, ki ji pravijo tudi kraljica vseh rož - je postala simbol kozmetike Dr.Hauschka. Zaradi širokega spektra svojih lastnosti je sestavina kar 56-ih izdelkov kozmetike Dr.Hauschka.

Srečna nagrajenka

Medtem ko nas je s pravilnimi odgovori presenetilo kar 335 deklet in celo dva fanta, si lahko le predstavljate, koliko sreče pri žrebu je morala imeti:

  • Anita Kovačevič iz Ljubljane
Čestitamo!

Aniti je žreb namenil vabilo na poseben, svetovalno-negovalni tretma, ki bo vključeval:

  • brezplačno svetovanje,
  • mini nego,
  • in tri darilne preparate Dr.Hauschke, primerne prav za stanje kože dotične nagrajenke.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri