Drage dame, nakupujte darila z nasmehom na obrazu

Vsaka sodobna ženska se veseli praznikov, lepotičenja, lepih oblačil, bleščic, dobre hrane, prav tako druženja in klepeta z družino in s prijateljicami, a ko vsem decembrskim praznikom dodate še najrazličnejša srečanja, čiščenje doma, božično peko in dekoracijo, veseli december v trenutku postane hektična bitka s časom, stresom in z obveznostmi.

9. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

Prav zato je november idealen čas za nakup daril, saj se boste z zgodnjim načrtovanjem izognili impulzivnim nakupom in decembrski gneči.

Drage ljubiteljice dišav, v dm-u mislimo na vas. V naših trgovinah že lahko izbirate med več kot 150 najnovejšimi dišavami po vedno ugodnih cenah. Moške in ženske dišave prestižnih blagovnih znamk Hugo Boss, Lancôme, Bvlgari, Dolce&Gabbana ... vas že čakajo.

Za svoje najdražje pa lahko izberete tudi:

- Sorodnicam in prijateljicam lahko poleg dišav podarite izdelke Alverde, ki nudijo nego in čiščenje kože na naraven način. Izdelki ne vsebujejo sintetičnih dišav, barvil in konzervansov ter sestavin na osnovi mineralnega olja, večina izdelkov pa je primernih tudi za vegane.

- Drage dame, če bi rade, da bi bil vaš moški negovan kot nogometaš, izberite izdelke Strassenkicker, če pa je vaš moški bradač, je ideja za darilo kot na dlani. Privlačna brada ne zraste, ampak je rezultat redne in natančne nege. Le s pravimi izdelki bo vaš moški privlačen in šarmanten.

Tudi dm darilna kartica je vedno prava izbira, če želite obdarovancu podariti neomejeno izbiro.

V novembru bomo vaše nakupe dišav ali prazničnih darilnih setov kozmetike v vrednosti nad 20 € nagradili z brezplačno modno verižico. Pohitite, zaloga daril je omejena. Prav vsa darila, ki jih boste kupili v dm prodajalnah, vam bomo brezplačno zavili v prazničen darilni papir.

 

Slika je simbolična.

 

Želimo vam čudovit november in še lepši december.

 

P. S. Poskrbite, da bodo partner in otroci vaši najboljši pomočniki v pripravah na praznike. Po opravljenem delu pa privoščite utrujenim nogam nekaj osvežujoče nege.