Lepota Promocijsko sporočilo

Čudovite v cvetju

3. 2. 2014
Čudovite v cvetju

Nova essence trend kolekcija "bloom me up" združuje prave pomladne trende: nežna čipka s cvetličnimi vzorci v kombinaciji s svežimi roza, mareličnimi in vijola barvami.

Pomlad bo igriva in romantična - in hkrati samozavestna ter totalno kul. Z modnimi lepotnimi kosi za oči, ustnice, obraz in nohte, ki bodo zagotovo privabljali veliko pogledov. "Must have" kolekcije je dvojni svičnik za oči, ki poveča oči in praktično rdečilo v stiku - v kolkekciji modnih dodatkov pa prav tako ne sme manjkati ljubka čipkasta gumica za lase.

Povrhu ta kolekcija ponuja praktične čopiče za profesionalni make-up in stajliš torbico, kamor lahko pospraviš vse lepotne pripomočke.

Diši po pomladi ... z essence!

Essence bloom me up senčilo za oči

Cevtlična zabava. Visoko pigmentirana senčila za oči v krem, rosé in mint odtenku s sijočimi efekti ustvarijo ljubek pomladni stil na očeh.

Senčila

Essence bloom me up šminka

Nežno obarvane ustnice z lahko, dolgo obstojna teksturo, ki nudi ustnicam sijaj in čudovito barvo s srednjim prekrivanjem v rosé in pink odtenku.

Šminke

Essence bloom me up lak za  nohte

Pomlad je tukaj in prav tako novi trendi na nohtih: svetle, sveže barve, mint, sivka, roza in marelična so spomladni must. Dolgo obstojni in z visokim prekiravnjem, zato boš zagotovo izstopala iz množice.

Laki