Tajka Selan: "Zaščita pred soncem je potrebna skozi celo leto" (Cosmo lepotni podkast)

16. 5. 2023 | Promocijsko sporočilo

Tajka Selan je strokovnjakinja za področje kozmetike in nege kože. Svoje znanje je pridobivala na dodiplomskem študiju Kozmetologije na Fakulteti za farmacijo in na magistrskem študiju Industrijske farmacije.

Je avtorica strokovnega bloga o kozmetiki Cosmedoc.si in soavtorica prvega slovenskega vodiča o sodobni kozmetiki in negi kože Živjo, lepa koža. 

Njene vsebine, ki jih v sklopu želje po predaji znanja o kozmetiki in negi kože deli na svojih družbenih omrežjih in isto imenskem blogu, so zmeraj podprte z najnovejšimi znanstvenimi dognanji. Kot sama pravi, je njeno poslanstvo znanstvena dejstva predstavljati na poljuden, enostaven in razumljiv način, da bodo razumljiva vsem, ne samo stroki.

Lepotna urednica Nataša Mernik je z njo spregovorila o pomembnosti zaščite pred soncem, negativnih učinkih izpostavljanju soncu, njunih kozmetičnih favoritih za zaščito kože in še več.  

Tajka in Nataša pa sta se v podkastu navezali tudi na trenutni hit med kremami z zaščitnim faktorjem

Vsak inovativen SPF mora zagotavljati 3 stvari: visoko zaščito, dodatno antioksidativno delovanje in dodatno delovanje na določeno problematiko.

Rilastil Age repair SPF50+, vsekakor zagotavlja vse to, poleg tega pa je ta krema osvojila naziv najboljšega SPF izdelka preteklega leta v izboru Cosmo Beauty Awards 2023.

Ne gre le za zaščito pred soncem, temveč za vsestransko vlažilno in anti-aging kremo, ki nudi visoko zaščito pred soncem, hkrati pa se bori proti znakom staranja.

Vsebuje močno mešanico antioksidantov, ki pomagajo zaščititi kožo pred prostimi radikali, okoljskimi stresorji in UV-poškodbami. Obogatena je tudi s hialuronsko kislino, ki pomaga napolniti in navlažiti kožo za sijoč in mladosten sijaj. Piko na i pa naredi ectoin, ki zagotavlja močno antioksidativno delovanje in upočasni proces staranja.

Rilastil Age repair SPF50+ je popoln za vse tipe kože. Je lahka, nemastna krema, ki se hitro vpije in ne pušča beline, zaradi česar je idealna za vsakodnevno uporabo.

To je zaščitni faktor, ki si ga vsekakor potrebovala!