Cosmopolitan Beauty Awards 2022 Promocijsko sporočilo

To sta DVA lepotna izdelka, brez katerih Cosmo uredništvo NE more!

29. 4. 2021
To sta DVA lepotna izdelka, brez katerih Cosmo uredništvo NE more! (foto: Profimedia)
Profimedia

Cosmo dekleta obožujemo ličila! Si med njimi tudi ti? Če obožuješ samoizražanje, ustvarjalnost in eksperimentiranje, boš navdušena nad našim izborom must-have izdelkov za toplejše mesece.

Zagotovo že poznaš znamko essence, ki se zavzema za razvoj visokokakovostnih, inovativnih in učinkovitih izdelkov ter jih ponuja po dostopnih cenah.

Zakaj nam je essence še posebej všeč? Ker se poistovetimo  z njihovim motom:

"Naša srca utripajo roza. Roza in ponosna! Verjamemo v lepoto brez krutosti in v ličenje brez škodljivih sestavin. Verjamemo, da lahko uživamo življenje brez pritiska, da bi bile popolne."

Če bi morale izbrati samo dva essence lepotna izdelka ... bi izglasovale maskaro in lak za nohte. 

#1 essence I LOVE EXTREME crazy volume maskara

Maskara v močni črni barvi s kremasto teksturo prekrije vsako posamezno trepalnico, izjemno velika krtačka iz elastomera pa nudi izjemen volumen in zagotavlja senzacionalne učinke že ob prvem nanosu.

#2 essence shine, last & go! lak za nohte

Želiš lak za nohte z dobrim prekrivanjem in obstojno gel teksturo? Potem je essence shine, last & go! lak za nohte prava izbira zate. Essence laki imajo hitro sušečo formulo, s svojim sijajem pa privabljajo poglede. Navdušila te bo obstojnost z intenzivno barvo v ogromno odtenkih.

Foto: Profimedia, promocijsko gradivo