TA pripomoček je najboljši za odstranjevanje dlačic po mnenju bralk IN uredništva (zmagovalec Cosmopolitan Beauty Awards 2022)

Če si se morda ravno spraševala, kateri od pripomočkov je v resnici najbolj učinkovit v boju proti nadležnim dlačicam, ti naše bralke sporočajo TOLE!

TA pripomoček je najboljši za odstranjevanje dlačic po mnenju bralk IN uredništva (zmagovalec Cosmopolitan Beauty Awards 2022) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2022 | Promocijsko sporočilo

V aktualni številki Cosmopolitana in na tej povezavi ti predstavljamo zmagovalce izbora Cosmopolitan Beauty Awards 2022.

V kategoriji lepota malo drugače, lepotna orodja in naprave, je letos laskavi naziv prejel Philips epilator serije 8000, ki v pičlih 10 minutah poskrbi za dlje trajajočo gladko kožo in neboleče odstranjevanje dlačic.

Razlogov, da je navdušil tako naše bralke v spletnem glasovanju, kot tudi strokovno žirijo, je več:

#1 Močna epilacija, nežna do kože

Philipsov epilator serije 8000 se lahko pohvali z učinkovito, a nežno epilacijo, zahvaljujoč izboljšanim pincetam in več kot 70.000 puljenj dlak na minuto

#2 Gladka koža do štiri tedne

Pripravljena v vsakem trenutku. S široko depilacijsko glavo lahko pokriješ večjo površino kože in tako zagotoviš brezhibno gladkost do kar 4 tedne, predel nog pa bo gladek že v 10 minutah.

#3 Devet nastavkov za popolno nego

Posebej široka depilacijska glava z vsako potezo zajame večjo površino za hitrejše odstranjevanje dlak, medtem ko edinstvena lučka zagotavlja, da ne spregledaš niti najbolj drobnih dlačic.

Brivna glava omogoča temeljito in nežno britje različnih delov telesa, priložen pa ji je tudi prirezovalni glavnik za oblikovanje predela bikinija. Za dodatno nežnost na predelih, kjer je to najbolj potrebno, je priložen tudi pokrovček za občutljive predele, da lahko enostavno odstraniš neželene dlačice na predelu obraza, pazduh in bikinija.

Z epilatorjem lahko uporabiš tudi ščetko za piling telesa ter odstraniš odmrle kožne celice in preprečiš vraščanje dlačic ali pa se lotiš pedikure, saj bo strgalo za stopala z vrtljivim diskom poskrbelo za svilnato gladka stopala. Vedno pripravljena in urejena s Philipsovim epilatorjem serije 8000. 

Več informacij o zmagovalcu izbora Cosmopolitan Beauty Awards 2022 preveri na www.philips.si.