Si pripravljena na poletje? TAKO se boš najlažje znebila dlačic (priporoča Cosmo uredništvo)

Za lepoto ni treba vedno potrpeti, zato pozabi na ureznine pri britju in bolečino ob depilaciji. Cosmo ima veliko boljšo rešitev ...

Si pripravljena na poletje? TAKO se boš najlažje znebila dlačic (priporoča Cosmo uredništvo) (foto: Nives Orešnik) Nives Orešnik
12. 5. 2021 | Promocijsko sporočilo

Še je čas, da si do poletja priskrbiš dolgotrajno gladko kožo brez bolečin in to kar doma. Nič več bolečih obiskov depilacije in zamudnega britja doma - za to bo poskrbel Braun Silk Expert pro 5.

Preizkusi Braunov najboljši aparat IPL

Braun Silk Expert pro 5 ima klinično preizkušeno in varno IPL tehnologijo, ki vidno odstrani dlačice za kar 6 mesecev, jakost svetlobe uravnava glede na svetlost tvoje polti, hkrati pa ustvarja prijetnejšo izkušnjo tudi za bolj občutljive uporabnice.

Ta IPL sistem za odstranjevanje dlačic je dvakrat tako hiter kot njegov predhodnik Silk·expert 5 - z obeh nog lahko dlačice odstraniš v manj kot petih minutah, in to v udobju svojega doma!

Nad njim je navdušena tudi Nives Orešnik 👇

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik)

Zanjo in zanj

Silk Expert pro 5 je natančen in temeljit na vsakem predelu telesa, saj je opremljen z natančnim nastavkom za manjše, občutljive predele, kot sta obraz ali bikini predel, in širokim nastavkom, ki je učinkovitejši na večjih območjih, kot so prsni koš in stegna.

IPL je sicer najbolj učinkovit na svetli do srednje svetli koži z dlačicami, ki so od naravno blond do temno rjave ali črne barve, ker pa je barva kože na različnih delih telesa različna, jo senzor SensoAdapt (z UV-zaščito) nenehno analizira in ji prilagaja bliske za najvarnejše in najučinkovitejše vidno odstranjevanje dlačic.

Uporablja ga tudi Andrei Lenart 👇

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrei Lenart (@thelenart)

Braun izdelke poišči na www.bigbang.si.

Foto: Promocijsko gradivo